Benim Google hesabım son 1 aydır başkası tarafından kullanılıyor. Şifreyi değiştirdim yine giriş sağladı 2 adımlı doğrulama aktif ettim ve şifreyi değiştirdim hala giriş yapıyor ve YouTube'da videoların altına benim adıma küfürlü yorumlar atıyor. Bu durumda ben hesabımı geri almak için ne yapabilirim?
Resimde belirttiğim gibi Samsung Galaxsy S IV bana ait değildir.
Bu resimde en son attığı yorum ben atmadım. Bu yorumu ama benim adımla atılmış.
Cihaz etkinliği ve Bildirimlerden hesaba erişimi olan aygıtları görebilir ve erişimlerini kaldırabilirsiniz. 2 adımlı doğrulamaya rağmen bir erişim söz konusuysa sizin bilgisayarınıza erişimi olan kişileri gözden geçirin.
Bluestacks kullanıyorsanız böyle bir durum yaşıyor olabilirsiniz. Sizin adınıza yorum yapması mümkün değil çünkü 2 adımlı doğrulama var ise başkasının girmesi imkansız.
Bluestacks kullanıyorsanız böyle bir durum yaşıyor olabilirsiniz. Sizin adınıza yorum yapması mümkün değil çünkü 2 adımlı doğrulama var ise başkasının girmesi imkansız.
Bir hesaba girmek o kadar kolay değil. Google ve diğer kurumlar boşuna mı güvenlik önlemleri alıyor ? Ben Google hesabımdaki kayıtlı telefonu kaybettim ve 2 adımlı doğrulama açık olduğu için kaybolan telefonla hesap da gitti. 2 adımlı doğrulamayı atlatamadığım için ne yaptıysam hesabıma giremedim. 2 adımlı doğrulamayı geçmek için arkadaşın telefonunu ele geçirmeleri lazım. İmkansız bir şey yok diyorsunuz fakat karşıdaki kişi sonuçta bir hacker değil.
Bir hesaba girmek o kadar kolay değil. Google ve diğer kurumlar boşuna mı güvenlik önlemleri alıyor ? Ben Google hesabımdaki kayıtlı telefonu kaybettim ve 2 adımlı doğrulama açık olduğu için kaybolan telefonla hesap da gitti. 2 adımlı doğrulamayı atlatamadığım için ne yaptıysam hesabıma giremedim. 2 adımlı doğrulamayı geçmek için arkadaşın telefonunu ele geçirmeleri lazım. İmkansız bir şey yok diyorsunuz fakat karşıdaki kişi sonuçta bir hacker değil.
"Hesaba" dedim, Google hesabına demedim. Facebook vb. hesaplar bazı açıklar ile çalınabiliyor. İmkansız dediğim nokta ise "Kolay değil." dediğim kısımla benzer mantıktadır. "Kolay mı sandın?" diye tabir edilir halk arasında. Sabaha karşı diyeceğim tek şey; arkadaşa hesabını alma konusunda yardım etmek amacıyla kurduğum cümleler olur. Teknolojide imkansız bir şey yoksa buyrun hesabı almayı deneyelim ?