Google hesabını birisi çalmaya çalışıyor

Xeytan

Kilopat
Yer
Cheyenne
Merhaba.

Google hesabımı çalmaya çalışıyorlar, güvenlik kodu istemiş ve form doldurmuş mail geldi, ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bütün güvenlik önlemleri açık.

Şifreyi vs. değiştirdim.

Son düzenleme:
Şifrenizi değiştirmenize rağmen hala geliyorsa hesabınızın açık olduğu cihazlarda virüs taraması yapın. ESET ve Malwarebytes önerimdir. Ekstra olarak HitmanPro ile de tarama yapın. Google Hesabınızı yönetin kısmında Güvenlik bölümünde giriş yaptığınız cihazlar var. Eğer tanımadığınız bir cihaz var ise oturumu kapatın.

Şifrenizi değiştirmenize rağmen hala geliyorsa hesabınızın açık olduğu cihazlarda virüs taraması yapın. ESET ve Malwarebytes önerimdir. Ekstra olarak HitmanPro ile de tarama yapın. Google hesabınızı yönetin kısmında güvenlik bölümünde giriş yaptığınız cihazlar var. Eğer tanımadığınız bir cihaz var ise oturumu kapatın.

Merhaba hocam,

Şifre değişiminden sonra gelmedi, bilgisayarda hiçbir şekilde herhangi bir sosyal medya hesabına giriş yapmıyorum, sadece oyun hesaplarım var, telefonda açık sadece.
Oyun hesaplarımda bu bahsettiğim maile bağlı değil.

Merhaba hocam,

Şifre değişiminden sonra gelmedi, bilgisayarda hiçbir şekilde herhangi bir sosyal medya hesabına giriş yapmıyorum, sadece oyun hesaplarım var, telefonda açık sadece.
Oyun hesaplarımda bu bahsettiğim maile bağlı değil.
Şifre değiştirdikten sonra gelmediyse sorun yok o zaman diye düşünüyorum. Mailinizin ve şifrenizin sızdırılıp sızdırılmadığına bakmak için haveibeenpwned sitesine göz atabilirsiniz. Unutmayın eski şifrenize bakmanız gerek. Sitede karşınıza çıkan bölümde mailinize bakabilirsiniz. Ayrıca üst tarafta Passwords kısmından şifrenize de bakabilirsiniz.

Şifre değiştirdikten sonra gelmediyse sorun yok o zaman diye düşünüyorum. Mailinizin ve şifrenizin sızdırılıp sızdırılmadığına bakmak için haveibeenpwned sitesine göz atabilirsiniz. Unutmayın eski şifrenize bakmanız gerek. Sitede karşınıza çıkan bölümde mailinize bakabilirsiniz. Ayrıca üst tarafta passwords kısmından şifrenize de bakabilirsiniz.

Mailde 4 tane buldu, hepsi de bilindik siteler ama sızmış demek ki.

Şifre değiştirdim, ama cihaz yine geldi oturum kapalı gözüküyor. Google my activity baktığım zaman telefon da bazı dosyalara ve mevcut uygulamalara girilmiş.

Şifre değiştirdim, ama cihaz yine geldi oturum kapalı gözüküyor. Google my activity baktığım zaman telefon da bazı dosyalara ve mevcut uygulamalara girilmiş.
Uygulamalar ile bağlantınızı kesin. Şifrenizi tekrar değiştirin. Eğer hala çalınmaya devam ediyorsa telefonunuza virüs taraması yapın. Ek olarak hesabınıza kurtarma maili ve telefonu ekleyin. Çalınma durumunda uğraşmamış olursunuz.

Uygulamalar ile bağlantınızı kesin. Şifrenizi tekrar değiştirin. Eğer hala çalınmaya devam ediyorsa telefonunuza virüs taraması yapın. Ek olarak hesabınıza kurtarma maili ve telefonu ekleyin. Çalınma durumunda uğraşmamış olursunuz.

Kurtarma numaram var, ama anlamadığım tek şey Google my activity baktığım zaman com KMS Free adında bir yere girmiş. Söylediğin gibi virüs taraması yaptım, hepsini denedim temiz diyorlar. Hiçbir zaman hesabı çalıp şifreyi değiştirmiyor bende kötü amaçlı yazılım mı virüs mü diye sorguluyorum.

Kurtarma numaram var, ama anlamadığım tek şey Google my activity baktığım zaman com KMS Free adında bir yere girmiş. Söylediğin gibi virüs taraması yaptım, hepsini denedim temiz diyorlar. Hiçbir zaman hesabı çalıp şifreyi değiştirmiyor bende kötü amaçlı yazılım mı virüs mü diye sorguluyorum.
Peki bağlantınızı kestiniz mi ve kestikten sonra daha çalınmaya çalışıldı mı? Sizin mailinizin bağlandığı yerden size virüs bulaşmaz merak etmeyin. Birde virüs taramasını hangi uygulama ile yaptınız?

Peki bağlantınızı kestiniz mi ve kestikten sonra daha çalınmaya çalışıldı mı? Sizin mailinizin bağlandığı yerden size virüs bulaşmaz merak etmeyin. Bir de virüs taramasını hangi uygulama ile yaptınız?

Bağlantı kesilse, bende internet olmasa bile ilerleyebiliyor. Virüs taramasını Kaspersky Bitdefender ve akıla gelen güvenilir hepsini denedim bir sonuç yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı