Chotsu Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #1 Merhaba. Google hesabıma 4 aydır erişemiyorum. Galaxy S21 Ultra 5G diye bir telefon ile ilişki kurmuş. Hesabımı nasıl kurtarabilirim? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (20).png 83,1 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba. Google hesabıma 4 aydır erişemiyorum. Galaxy S21 Ultra 5G diye bir telefon ile ilişki kurmuş. Hesabımı nasıl kurtarabilirim?
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.979 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #2 Başka yöntemler de ne mevcut? Erişebildiğiniz bir yöntem varsa kullanabilirsiniz.
Chotsu Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #3 tempZ dedi: Başka yöntemler de ne mevcut? Erişebildiğiniz bir yöntem varsa kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiçbirini kullanamıyorum. Sadece attığım ekran görüntüsü var onda da erişemiyorum.
tempZ dedi: Başka yöntemler de ne mevcut? Erişebildiğiniz bir yöntem varsa kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiçbirini kullanamıyorum. Sadece attığım ekran görüntüsü var onda da erişemiyorum.
7 725064 Picopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 653 Makaleler 2 Çözümler 3 1 Aralık 2023 #4 Chotsu dedi: Merhaba. Google hesabıma 4 aydır erişemiyorum. Galaxy S21 Ultra 5G diye bir telefon ile ilişki kurmuş. Hesabımı nasıl kurtarabilirim? Genişletmek için tıkla... O hesap artık el fatiha. Kurtaramazsınız. Gmail destekleri bile yok aynı durumdan muzdaribim.
Chotsu dedi: Merhaba. Google hesabıma 4 aydır erişemiyorum. Galaxy S21 Ultra 5G diye bir telefon ile ilişki kurmuş. Hesabımı nasıl kurtarabilirim? Genişletmek için tıkla... O hesap artık el fatiha. Kurtaramazsınız. Gmail destekleri bile yok aynı durumdan muzdaribim.