El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 14 Mart 2021 #1 Evet, başlıkta dediğim gibi. Sabah onunla uyanmak istiyorum ama açıkcası biraz korkuyorum. YouTube'da birkaç video var durup dururken bug'a giriyormuş falan. Sizce korkumu nasıl yenebilirim, ve gerçekten Google Home güvenli midir?
Evet, başlıkta dediğim gibi. Sabah onunla uyanmak istiyorum ama açıkcası biraz korkuyorum. YouTube'da birkaç video var durup dururken bug'a giriyormuş falan. Sizce korkumu nasıl yenebilirim, ve gerçekten Google Home güvenli midir?
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.222 Makaleler 3 Çözümler 13 14 Mart 2021 #2 Neden korkuyorsun ki?
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 14 Mart 2021 #3 Darqx dedi: Neden korkuyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Ben de anlamıyorum gece bir şey algılar falan sonra konuşmaya başlarsa diye.
Darqx dedi: Neden korkuyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Ben de anlamıyorum gece bir şey algılar falan sonra konuşmaya başlarsa diye.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 14 Mart 2021 #4 Hocam neden korkuyorsunuz ki?
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 14 Mart 2021 #5 kratosdeniz dedi: Hocam neden korkuyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi gece uyanırsa diye.
kratosdeniz dedi: Hocam neden korkuyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi gece uyanırsa diye.
flayzeraynx Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 663 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek UI/UX Architect 14 Mart 2021 #6 Bende 2 mini + Google home var. Sen seslenmedigin veya alarm kurmadigin surece ses cikarmaz.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 14 Mart 2021 #7 flayzeraynx dedi: Bende 2 mini + Google Home var. Sen seslenmedigin veya alarm kurmadigin surece ses cikarmaz. Genişletmek için tıkla... Peki bir de şu videoya bakın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
flayzeraynx dedi: Bende 2 mini + Google Home var. Sen seslenmedigin veya alarm kurmadigin surece ses cikarmaz. Genişletmek için tıkla... Peki bir de şu videoya bakın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
flayzeraynx Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 663 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek UI/UX Architect 14 Mart 2021 #8 Gercek degil, biri Prank amacli yapmistir kesin. 3 yildir kullaniyorum, benim bir kere bile basima gelmedi. El Quvava dedi: Peki bir de şu videoya bakın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Gercek degil, biri Prank amacli yapmistir kesin. 3 yildir kullaniyorum, benim bir kere bile basima gelmedi. El Quvava dedi: Peki bir de şu videoya bakın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #9 El Quvava dedi: Peki bir de şu videoya bakın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gece duysam uyuyamam bir daha
El Quvava dedi: Peki bir de şu videoya bakın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gece duysam uyuyamam bir daha
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 10 Nisan 2022 #10 Yigithan Yildirim dedi: Gece duysam uyuyamam bir daha Genişletmek için tıkla... Ben de. flayzeraynx dedi: Gercek degil, biri prank amacli yapmistir kesin. 3 yıldır kullanıyorum, benim bir kere bile basima gelmedi. Genişletmek için tıkla... Peki öyle olabilir biri bağlanıp bir şey açmıştır belki. flayzeraynx dedi: Bende 2 mini + Google Home var. Sen seslenmedigin veya alarm kurmadigin surece ses cikarmaz. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım hey Google dediğinde hangisi uyanıyor veya hepsi mi uyanıyor senkronizasyon nasıl oluyor anlatır mısın? Son düzenleme: 14 Mart 2021
Yigithan Yildirim dedi: Gece duysam uyuyamam bir daha Genişletmek için tıkla... Ben de. flayzeraynx dedi: Gercek degil, biri prank amacli yapmistir kesin. 3 yıldır kullanıyorum, benim bir kere bile basima gelmedi. Genişletmek için tıkla... Peki öyle olabilir biri bağlanıp bir şey açmıştır belki. flayzeraynx dedi: Bende 2 mini + Google Home var. Sen seslenmedigin veya alarm kurmadigin surece ses cikarmaz. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım hey Google dediğinde hangisi uyanıyor veya hepsi mi uyanıyor senkronizasyon nasıl oluyor anlatır mısın?