Jake Peralta Kilopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 818 Çözümler 1 21 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar alttaki benim işlemim ama üsteki işlemi ben yapmadım. Google neden kartımdan para çekmiş? Geri gelir mi?
Arkadaşlar alttaki benim işlemim ama üsteki işlemi ben yapmadım. Google neden kartımdan para çekmiş? Geri gelir mi?
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 21 Ağustos 2020 #2 Jake Peralta dedi: Arkadaşlar alttaki benim işlemim ama üsteki işlemi ben yapmadım. Google neden kartımdan para çekmiş? Geri gelir mi? Eki Görüntüle 644930 Genişletmek için tıkla... Eğer cidden alışveriş yapmadıysanız Google ile iletişime geçin.
Jake Peralta dedi: Arkadaşlar alttaki benim işlemim ama üsteki işlemi ben yapmadım. Google neden kartımdan para çekmiş? Geri gelir mi? Eki Görüntüle 644930 Genişletmek için tıkla... Eğer cidden alışveriş yapmadıysanız Google ile iletişime geçin.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 21 Ağustos 2020 #3 Kartı doğrulamak için yapıyor. Geri iade olur. Benim başıma gelmişti ama belki sizinki farklı da olabilir.
Kartı doğrulamak için yapıyor. Geri iade olur. Benim başıma gelmişti ama belki sizinki farklı da olabilir.
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 21 Ağustos 2020 #4 Roux dedi: Kartı doğrulamak için yapıyor. Geri iade olur. Benim başıma gelmişti ama belki sizinki farklı da olabilir. Genişletmek için tıkla... Kartı Doğrulamak için 1 TL çekiyor.
Roux dedi: Kartı doğrulamak için yapıyor. Geri iade olur. Benim başıma gelmişti ama belki sizinki farklı da olabilir. Genişletmek için tıkla... Kartı Doğrulamak için 1 TL çekiyor.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 21 Ağustos 2020 #5 VIN dedi: Kartı Doğrulamak için 1 TL çekiyor. Genişletmek için tıkla... Değişmiş de olabilir, bilmiyorum.
VIN dedi: Kartı Doğrulamak için 1 TL çekiyor. Genişletmek için tıkla... Değişmiş de olabilir, bilmiyorum.
E Endoplasmic Reticulum Decapat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 391 Çözümler 1 21 Ağustos 2020 #6 Kartı doğrulamak için çekilen bir meblağ. Birkaç saate iade olacaktır, olmazsa da Google destek ile iletişime geçersiniz.
Kartı doğrulamak için çekilen bir meblağ. Birkaç saate iade olacaktır, olmazsa da Google destek ile iletişime geçersiniz.
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 21 Ağustos 2020 #7 Roux dedi: Değişmiş de olabilir, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 3 gün önce kart doğrulattım ve 1 TL çekmişti ki kart doğrulama ücretli bir üyeliğin deneme sürümünü almaya çalıştığınızda gelir diye biliyorum.
Roux dedi: Değişmiş de olabilir, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 3 gün önce kart doğrulattım ve 1 TL çekmişti ki kart doğrulama ücretli bir üyeliğin deneme sürümünü almaya çalıştığınızda gelir diye biliyorum.