emre uçöan Yoctopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar bana 1 tane IP attılar Google'da arattım hiçbir sonuç bulunamadı dedi ve bana yazan numara bazı bilgilerimi verdi.
Arkadaşlar bana 1 tane IP attılar Google'da arattım hiçbir sonuç bulunamadı dedi ve bana yazan numara bazı bilgilerimi verdi.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.516 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 28 Haziran 2021 #2 Bu durumda ban atan admini tebrik ediyorum. En iyisi polise gitmek.
dksişm Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 796 Çözümler 1 28 Haziran 2021 #3 Adamın durumu acil, sevgili moderatörler burada heyecandan yanlış yazmak gayet dolay. Neden şu adama bile ban attınız? İlk mesajı imiş zaten, böyle yaparak bu siteye kaydolup kullanmak isteyenleri uzaklaştırıyorsunuz yardımcı olmaktan çok.
Adamın durumu acil, sevgili moderatörler burada heyecandan yanlış yazmak gayet dolay. Neden şu adama bile ban attınız? İlk mesajı imiş zaten, böyle yaparak bu siteye kaydolup kullanmak isteyenleri uzaklaştırıyorsunuz yardımcı olmaktan çok.