Google işletme için yıldız almak mantıklı mı?

Görmezden gelin, sürekli yapıyorlar ise ve onların olduğundan eminseniz, yorumların kaldırılması için @ItsAllGoodman dediği gibi yapabilirsiniz.

Belki sizden bir tepki bekliyorlardır oyuna çekmek için.
Olabilir. Zaten yorum yaptıkları yerde çalıştığımı biliyorlar ve dik dik bakıyorlar, dükkanlarından geçerken. İşin garibi bizim otoparkımız var onların yok, gelen misafirler nereye park edecek belli bile değil. Bir kaç yere daha yorum yapıp oraya yorum yapmayı planlıyorum. Değerimizi de 7000-8000 TL'den fazla düşürüyorlar bu arada. Geçen senenin yarısı kadar iş yok dükkanda.
Teşekkür ederim öneriniz için hocam.

Doğru olmadığı için oynamak istemiyoruz zaten Adamlar hep fiyatı hem puanı düşürüyor diye oynamak lazım aslında.
Bu adamların niyeti bence sizin mekana çökmek. Bunu da hoş olan yollardan yapmayacaklar. Yani bugün böyle yılmazsanız yarın ne yapacaklarını kestirebiliyor musunuz? Siz doğru olanı yapmaya çalışıyorsunuz.

Yanlış olanı yaparsanız savaşı siz başlatmış gibi gözükeceksiniz işin kötü yanı. Yorumları google'dan kaldırtmayı deneyin, bilmiyorum belki suç duyurusunda falan bulunun ama yasal bir yerde husumetinizin kaydının olması lazım gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…