Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 5 Ağustos 2023 #11 LazJedi dedi: Gboard kullanım alışkanlıklarınıza göre öneriler yapar. Genişletmek için tıkla... T basınca Technopat çıkması lazım o halde, ama tiner çıkıyor
LazJedi dedi: Gboard kullanım alışkanlıklarınıza göre öneriler yapar. Genişletmek için tıkla... T basınca Technopat çıkması lazım o halde, ama tiner çıkıyor
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.933 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 5 Ağustos 2023 #12 Kelime düzeltme ve kelime önerisini falan kapalı kullanıyorum. Çok daha rahat. Herkese öneririm.
TR_KEREM00 Zeptopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 28 5 Ağustos 2023 #13 EkmekArasiHDD dedi: Kelime düzeltme ve kelime önerisini falan kapalı kullanıyorum. Çok daha rahat. Herkese öneririm. Genişletmek için tıkla... Bende de kapalı.
EkmekArasiHDD dedi: Kelime düzeltme ve kelime önerisini falan kapalı kullanıyorum. Çok daha rahat. Herkese öneririm. Genişletmek için tıkla... Bende de kapalı.
C Cermen Centipat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 936 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #14 Yıllardır Microsoft Swiftkey kullanıyorum. Son derece pratik. Değiştirmeyi düşünürseniz bir deneyin derim.
Yıllardır Microsoft Swiftkey kullanıyorum. Son derece pratik. Değiştirmeyi düşünürseniz bir deneyin derim.