emir furkann Femtopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 40 27 Ocak 2021 #1 Google, YouTube gibi sitelerde kısayol tuşunu nasıl silebilirim? Mesela F5'e basınca site yenilenmesin.
Google, YouTube gibi sitelerde kısayol tuşunu nasıl silebilirim? Mesela F5'e basınca site yenilenmesin.
Haydar Gümüş Hectopat Katılım 24 Eylül 2017 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #2 emir furkann dedi: Google, YouTube gibi sitelerde kısayol tuşunu nasıl silebilirim? Mesela F5'e basınca site yenilenmesin. Genişletmek için tıkla... Maalesef Chrome'da böyle bi özellik yok. Opera'da var diye biliyorum.
emir furkann dedi: Google, YouTube gibi sitelerde kısayol tuşunu nasıl silebilirim? Mesela F5'e basınca site yenilenmesin. Genişletmek için tıkla... Maalesef Chrome'da böyle bi özellik yok. Opera'da var diye biliyorum.
emir furkann Femtopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 40 27 Ocak 2021 #3 Haydar Gümüş dedi: Maalesef Chrome'da böyle bi özellik yok. Opera'da var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır senin sayende operaya geçtim kısayolları çözdüm.Sadece youtube kısayolları kaldı.1,2,3 basınca video o dakikaya gitmese süper olacak.
Haydar Gümüş dedi: Maalesef Chrome'da böyle bi özellik yok. Opera'da var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır senin sayende operaya geçtim kısayolları çözdüm.Sadece youtube kısayolları kaldı.1,2,3 basınca video o dakikaya gitmese süper olacak.
B Barış Yeman Megapat Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #4 Vivaldi tarayıcısını da öneririm.