Google Kişiler uygulaması yerine Xiaomi kişiler uygulaması kullanmak mümkün mü?

Dolandırılma olması için sanırım benim senden bir şey kazanmış olmam lazım değil mi? Neler yaptığını, hangi telefonu kullandığını anlat bakalım.
Estağfurullah ironi yaptım, Redmi Note 12 Pro 5G kullanıyorum google'ın saçma sapan app'ine ayar olunca arayışa girdim dediğinizi uyguladım fakat yerine gelen herhangi bir uygulama yok yardımcı olursanız makbule geçer şimdiden teşekkürler...

Telefonun boot kilidini aç ve endonezya veya hint romu yükle veya yüklettir
Youtubeda çok video var. Yok anlamam diyorsan bilgilerinin yedeğini al ve sıfırla.

Telefonun boot kilidini aç ve endonezya veya hint romu yükle veya yüklettir
Youtubeda çok video var. Yok anlamam diyorsan bilgilerinin yedeğini al ve sıfırla.
Merhaba hocam konu hortlayacak ama rom değiştirmeden alternatif çağrı uygulaması yüklemek mümkün mü?

Merhaba hocam konu hortlayacak ama rom değiştirmeden alternatif çağrı uygulaması yüklemek mümkün mü?
Maalesef ,Benim telefonda hariçten kurmaya çalıştım. zil sesi acayip yüksek çalıyor.
Neyse çalsın diyoruz ama konuşma yapamıyorsun
belki rom güncellemesi ile tekrar denemek lazım ancak,
Ancak ben o telefonu yedeğe çıkardım endo rom atmıştım. Yedek hat ile yaşlı bir akrabamda evinde duruyor kullanılmıyor.
Yani yeni rom atmaktan başka çare yok.
Ben zaten xiaomi cihaz aldığımda kiliti açar ve xiomai arama ve rehber, sms olan rom atarım.
Bir kere uğraşırım bir daha da elimi sürmem

Hocam bir de ROM meselesi tam olarak nedir? Cihazda kilit vs açık ama ROM meselesinden hiç anlamıyorum. Mesela şu an ben ne ROM'u kullanıyorum onu nasıl öğrenebilirim?

Telefon özelliklerinin görüntüsü görmek gerekir.
Ordaki 7 - 8 haneli kodların içinde TR vb ülke harfleri vardır.
Muhtemelen Turk veya Global romdur
Kilit açık ise usb kablo + xiaomi programlarıyla Bilgisayardan yeni yazılım atılıyor.
Telefon tamamen sıfırlanıyor. Her şey siliniyor.
Bilmediğin bir şey ise hiç bulaşma, yakın olsan yardımcı olurdum.
--------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------
Yotubeda bununla ilgili çok video var.
Şunlara bir göz gezdir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Baktım globalmiş teşekkürler. Globalin TR ve EU'ya göre bir farkı var mı iyi veya kötü yön açısından?

Baktım globalmiş teşekkürler. Globalin TR ve EU'ya göre bir farkı var mı iyi veya kötü yön açısından?
Valla ben sadece xiomi dilaer ve kişiler için yükledim. Bir de görüşme kaydı için
romlara göre bazı uygulamalar birinde var diğerinde yok
Arayüz hepsinde aynı.
AB yasaları mı google dayatması mı nedir. google arama menüsü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…