M Mami3525 Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #1 Google kişiler uygulamasının arama kısmında bakın sadece üstten kişi arama kısmında ayni kişiden bir sürü var. Normal Google kişilerin rehberinde ve çağrı yerinde böyle bir sorun yok. Bunun sebebi ne? Tekrarlayanları silemiyorum da. Dosya Ekleri IMG-20250227-WA0027.jpg 46,7 KB · Görüntüleme: 45
Google kişiler uygulamasının arama kısmında bakın sadece üstten kişi arama kısmında ayni kişiden bir sürü var. Normal Google kişilerin rehberinde ve çağrı yerinde böyle bir sorun yok. Bunun sebebi ne? Tekrarlayanları silemiyorum da.
kNecht Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 871 Çözümler 5 27 Şubat 2025 #2 Tek tek hepsine girdiğinizde ayrı ayrı platformların numarası var mı? Telegram WhatsApp gibi.
M Mami3525 Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #3 kNecht dedi: Tek tek hepsine girdiğinizde ayrı ayrı platformların numarası var mı? Telegram WhatsApp gibi. Genişletmek için tıkla... Hepsine giremiyorum 2tanesine girebiliyorum. Diğerlerine girerken hata veriyor.
kNecht dedi: Tek tek hepsine girdiğinizde ayrı ayrı platformların numarası var mı? Telegram WhatsApp gibi. Genişletmek için tıkla... Hepsine giremiyorum 2tanesine girebiliyorum. Diğerlerine girerken hata veriyor.