J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.319 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #1 Bilgisayarımda yer kalmadığı için appdata klasörlerini inceliyordum ve Google'nin 10GB olduğunu gördüm. 10 GB içinde ne var? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2025
Bilgisayarımda yer kalmadığı için appdata klasörlerini inceliyordum ve Google'nin 10GB olduğunu gördüm. 10 GB içinde ne var?
PALA_KV Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #2 TreeSize programını indirip o klasörün olduğu kısmın fotoğrafını atar mısınız? Artı 0 Eksi
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 7 Mayıs 2025 #3 Wise Disk Cleaner ile tarama yapıp gereksiz dosyaları silebilirsiniz. Ne kadar doğru çalışıyor emin değilim. Bir kere kullandım ve 30 GB dosya buldu ve sildi. Bir eksiklik hissetmedim şimdiye kadar. Yanlış bir şey silmedi herhalde. Artı 0 Eksi
Wise Disk Cleaner ile tarama yapıp gereksiz dosyaları silebilirsiniz. Ne kadar doğru çalışıyor emin değilim. Bir kere kullandım ve 30 GB dosya buldu ve sildi. Bir eksiklik hissetmedim şimdiye kadar. Yanlış bir şey silmedi herhalde.
KS KS J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.319 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #4 PALA_KV dedi: TreeSize programını indirip o klasörün olduğu kısmın fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Uygulama biraz karışık geldi tam olarak nereyi atmam gerekiyor? Artı 0 Eksi
PALA_KV dedi: TreeSize programını indirip o klasörün olduğu kısmın fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Uygulama biraz karışık geldi tam olarak nereyi atmam gerekiyor?
PALA_KV Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #5 Jezo dedi: Uygulama biraz karışık geldi tam olarak nereyi atmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Dizin seçin kısmından kullandığınız diski seçin ve o Google klasörünün olduğu yeri bulun. Artı 0 Eksi
Jezo dedi: Uygulama biraz karışık geldi tam olarak nereyi atmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Dizin seçin kısmından kullandığınız diski seçin ve o Google klasörünün olduğu yeri bulun.
KS KS J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.319 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #6 PALA_KV dedi: Dizin seçin kısmından kullandığınız diski seçin ve o Google klasörünün olduğu yeri bulun. Genişletmek için tıkla... Evet buldum user data ve onun içerisindeki default klasörü 10 GB depolamayı kapsıyor. Artı 0 Eksi
PALA_KV dedi: Dizin seçin kısmından kullandığınız diski seçin ve o Google klasörünün olduğu yeri bulun. Genişletmek için tıkla... Evet buldum user data ve onun içerisindeki default klasörü 10 GB depolamayı kapsıyor.
PALA_KV Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #7 O klasörün içinde hangi dosyanın veya dosyaların 10 GB yer kapladığının ekran görüntüsünü buraya atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
O klasörün içinde hangi dosyanın veya dosyaların 10 GB yer kapladığının ekran görüntüsünü buraya atabilir misiniz?
KS KS J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.319 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #8 PALA_KV dedi: O klasörün içinde hangi dosyanın veya dosyaların 10 GB yer kapladığının ekran görüntüsünü buraya atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 0000 adlı bir dosya 8.5 GB yer kaplıyor içeride. Artı 0 Eksi
PALA_KV dedi: O klasörün içinde hangi dosyanın veya dosyaların 10 GB yer kapladığının ekran görüntüsünü buraya atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 0000 adlı bir dosya 8.5 GB yer kaplıyor içeride.
PALA_KV Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #9 Onun içinde ne var peki? Artı 0 Eksi
KS KS J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.319 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #10 PALA_KV dedi: Onun içinde ne var peki? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi