kaanofriviia Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Vice City Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #1 SSD kaynak izleyicisinde çok ms yediği için silmek istiyorum ama önemli bir şey midir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2021
Zer0Malware Hectopat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 298 Çözümler 1 10 Ocak 2021 #2 kaanofriviia dedi: SSD kaynak izleyicisinde çok ms yediği için silmek istiyorum ama önemli bir şey midir? Eki Görüntüle 828080 Genişletmek için tıkla... Önbelleği temizlemiş olursun , silsende bu klasörü program yeni bir tane oluşturacaktır.
kaanofriviia dedi: SSD kaynak izleyicisinde çok ms yediği için silmek istiyorum ama önemli bir şey midir? Eki Görüntüle 828080 Genişletmek için tıkla... Önbelleği temizlemiş olursun , silsende bu klasörü program yeni bir tane oluşturacaktır.
kaanofriviia Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Vice City Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #3 Zer0Malware dedi: Önbelleği temizlemiş olursun, silsende bu klasörü program yeni bir tane oluşturacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
Zer0Malware dedi: Önbelleği temizlemiş olursun, silsende bu klasörü program yeni bir tane oluşturacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
en golcü adam Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 49 Yer halısaha Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #4 kaanofriviia dedi: SSD kaynak izleyicisinde çok ms yediği için silmek istiyorum ama önemli bir şey midir? Eki Görüntüle 828080 Genişletmek için tıkla... İki dakika silip geliyorum bekle. Bir şey olmadı. kaanofriviia dedi: Tamamdır Genişletmek için tıkla...
kaanofriviia dedi: SSD kaynak izleyicisinde çok ms yediği için silmek istiyorum ama önemli bir şey midir? Eki Görüntüle 828080 Genişletmek için tıkla... İki dakika silip geliyorum bekle. Bir şey olmadı. kaanofriviia dedi: Tamamdır Genişletmek için tıkla...
kaanofriviia Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Vice City Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #5 en golcü adam dedi: İki dakika silip geliyorum bekle. Bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla...