Google Klavye mi? SwiftKey Klavye mi?

MuhammetFr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Telefonuma klavye kuracağım ama Google Klavye mi yoksa Swiftkey klavye mi diye karar veremedim hangisini kullanmam daha iyi olur? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

SwiftKey çok daha kullanışlı, fiyatıda uygun. Alıştıktan sonra yazmak çok kolay ve senin yazım şeklini öğrendikten sonra bazen kelime yazmana gerek bile kalmıyor kendisi tahmin ederek sana tek tık ile yazmak kalıyor.

Klavyenin boyunu genişliğini rengini kendin seçebilirsin.

Yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. :) Şu an Google Klavye'yi kurdum ve Material Light teması ile görünümü çok güzel. SwiftKey Klavye tahmin yönünden çok tavsiye ediliyor ancak Google Klavye'nin temasını daha sevdim. :)

Yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. :) Şu an Google Klavye'yi kurdum ve Material Light teması ile görünümü çok güzel. SwiftKey Klavye tahmin yönünden çok tavsiye ediliyor ancak Google Klavye'nin temasını daha sevdim. :)
Hızlı yazmak daha üstün bence temadan, ama senin telefonun senin kararın. :LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı