İbekirPRO Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 253 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #1 Resimde gördüğünüz gibi 1. kısım beyaz ama 2. kısım siyah ve siyah tema değişmiyor. Nasıl değişir? İndirdiğimden bu zamana kadar böyle.
Resimde gördüğünüz gibi 1. kısım beyaz ama 2. kısım siyah ve siyah tema değişmiyor. Nasıl değişir? İndirdiğimden bu zamana kadar böyle.
amazing fako Picopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 444 Çözümler 2 Yer Yollarda... 26 Nisan 2021 #2 İbekirPRO dedi: Eki Görüntüle 993210 Resimde gördüğünüz gibi 1. kısım beyaz ama 2. kısım siyah ve siyah tema değişmiyor. Nasıl değişir? İndirdiğimden bu zamana kadar böyle. Genişletmek için tıkla... Dark Reader kullanıyorsan kapat ve Sosyalin aşağısında Varsayılan Stil yap.
İbekirPRO dedi: Eki Görüntüle 993210 Resimde gördüğünüz gibi 1. kısım beyaz ama 2. kısım siyah ve siyah tema değişmiyor. Nasıl değişir? İndirdiğimden bu zamana kadar böyle. Genişletmek için tıkla... Dark Reader kullanıyorsan kapat ve Sosyalin aşağısında Varsayılan Stil yap.
İbekirPRO Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 253 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #3 Bütün her şey kapalı.
amazing fako Picopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 444 Çözümler 2 Yer Yollarda... 26 Nisan 2021 #4 İbekirPRO dedi: Bütün her şey kapalı. Genişletmek için tıkla... Varsayılan Stil'de olduğundan Emin misin? İbekirPRO dedi: Bütün her şey kapalı. Genişletmek için tıkla... Hangi eklentiler yüklü? Yapboz simgesine bas ve öğren.
İbekirPRO dedi: Bütün her şey kapalı. Genişletmek için tıkla... Varsayılan Stil'de olduğundan Emin misin? İbekirPRO dedi: Bütün her şey kapalı. Genişletmek için tıkla... Hangi eklentiler yüklü? Yapboz simgesine bas ve öğren.
İbekirPRO Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 253 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #5 amazing fako dedi: Varsayılan Stil'de olduğundan emin misin? Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor.
amazing fako dedi: Varsayılan Stil'de olduğundan emin misin? Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor.
amazing fako Picopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 444 Çözümler 2 Yer Yollarda... 26 Nisan 2021 #6 İbekirPRO dedi: O nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla... Sosyalin altına in. Forum sayfasının yani.
İbekirPRO Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 253 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #7 Google'de ki bütüün siteler aynı hocam.
amazing fako Picopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 444 Çözümler 2 Yer Yollarda... 26 Nisan 2021 #8 İbekirPRO dedi: Google'de ki bütüün siteler aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Dark Reader kullanıyorsun o zaman. Şu Yapboz Simgesine Tıkla Chrome'da kaç tane uzantı var diye. Chrome'un adres çubuğunda bulunur.
İbekirPRO dedi: Google'de ki bütüün siteler aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Dark Reader kullanıyorsun o zaman. Şu Yapboz Simgesine Tıkla Chrome'da kaç tane uzantı var diye. Chrome'un adres çubuğunda bulunur.
İbekirPRO Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 253 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #9 Yok hocam. Bir şekilde açmıştım ama nasıl unuttum.
amazing fako Picopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 444 Çözümler 2 Yer Yollarda... 26 Nisan 2021 #10 İbekirPRO dedi: Yok hocam. Bir şekilde açmıştım ama nasıl unuttum. Genişletmek için tıkla... O Yapboza tıklayacaksın. Orada Uzantılar var. Oranın Ekran Görüntüsünü at. Gerçekten sana laf anlatmaktan sıkıldım.
İbekirPRO dedi: Yok hocam. Bir şekilde açmıştım ama nasıl unuttum. Genişletmek için tıkla... O Yapboza tıklayacaksın. Orada Uzantılar var. Oranın Ekran Görüntüsünü at. Gerçekten sana laf anlatmaktan sıkıldım.