XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Nisan 2025 #1 Google hesabım olağandışı hareket vs. sebebiyle kilitlendi. Kurtarma e postasını giriyorum kod gelmiyor, ne yapmalıyım?
Google hesabım olağandışı hareket vs. sebebiyle kilitlendi. Kurtarma e postasını giriyorum kod gelmiyor, ne yapmalıyım?
Trefax3883 Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2025 #2 Spam klasörünü kontrol ettiniz mi? Normalde gelmesi lazım. Eğer gelmiyorsa Google'a mail atın. Buradan destek oluşturabilirsiniz: Google Yardım Artı 0 Eksi
Spam klasörünü kontrol ettiniz mi? Normalde gelmesi lazım. Eğer gelmiyorsa Google'a mail atın. Buradan destek oluşturabilirsiniz: Google Yardım
KS KS XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Nisan 2025 #3 Trefax3883 dedi: Spam klasörünü kontrol ettiniz mi? Normalde gelmesi lazım. Eğer gelmiyorsa Google'a mail atın. Buradan destek oluşturabilirsiniz: Google Yardım Genişletmek için tıkla... Evet kontrol ettim, maalesef destek için bilet oluşturabileceğimi sanmıyorum. Çok anlamıyorum bana yönergeleri karmaşık geliyor gereksiz kapatılan youtube hesabımı bile 1 yıl sonra açabildim. Artı 0 Eksi
Trefax3883 dedi: Spam klasörünü kontrol ettiniz mi? Normalde gelmesi lazım. Eğer gelmiyorsa Google'a mail atın. Buradan destek oluşturabilirsiniz: Google Yardım Genişletmek için tıkla... Evet kontrol ettim, maalesef destek için bilet oluşturabileceğimi sanmıyorum. Çok anlamıyorum bana yönergeleri karmaşık geliyor gereksiz kapatılan youtube hesabımı bile 1 yıl sonra açabildim.