iBatuJR Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 846 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #1 Almanca mailler 3 farklı hesabımdan yollanmış. Tehlikeli bir durum mu emin olamadım. Çoğu başarısız olmuş. 1-2 tane atmayı başarmışlar. Ne yapmalıyım? Gönderilen mesajları çeviriden çevirip atabilirim isterseniz.
Almanca mailler 3 farklı hesabımdan yollanmış. Tehlikeli bir durum mu emin olamadım. Çoğu başarısız olmuş. 1-2 tane atmayı başarmışlar. Ne yapmalıyım? Gönderilen mesajları çeviriden çevirip atabilirim isterseniz.
Kertaumaka Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 443 Çözümler 2 4 Eylül 2023 #2 Sizin hesabınız üzerinden Almanca olarak başkalarına maıl göndermeyemi çalışmışlar eğer öyleyse çevirip atabilir misiniz?
Sizin hesabınız üzerinden Almanca olarak başkalarına maıl göndermeyemi çalışmışlar eğer öyleyse çevirip atabilir misiniz?
iBatuJR Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 846 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 Kertaumaka dedi: Sizin hesabınız üzerinden Almanca olarak başkalarına maıl göndermeyemi çalışmışlar eğer öyleyse çevirip atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hesaplarım çalındı onunla uğraşıyordum kusura bakmayın. Evet denemişler ama hepsinde başarısız olmuşlar neredeyse. Kertaumaka dedi: Sizin hesabınız üzerinden Almanca olarak başkalarına maıl göndermeyemi çalışmışlar eğer öyleyse çevirip atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gönderen: eduard reijnders <X>(burası benim mailim) Kime: harald Blankart <harald.blankart@stk.bayern.de> CC: Gizli: Tarih: 4 Eylül 2023 Pazartesi 12:22:22 +0000 Konu: Yanıt:Servus. Nasılsın? kendi hatam. kim kullanmaz ki! https://24c9i.app.link/R3ZCzsotNCb
Kertaumaka dedi: Sizin hesabınız üzerinden Almanca olarak başkalarına maıl göndermeyemi çalışmışlar eğer öyleyse çevirip atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hesaplarım çalındı onunla uğraşıyordum kusura bakmayın. Evet denemişler ama hepsinde başarısız olmuşlar neredeyse. Kertaumaka dedi: Sizin hesabınız üzerinden Almanca olarak başkalarına maıl göndermeyemi çalışmışlar eğer öyleyse çevirip atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gönderen: eduard reijnders <X>(burası benim mailim) Kime: harald Blankart <harald.blankart@stk.bayern.de> CC: Gizli: Tarih: 4 Eylül 2023 Pazartesi 12:22:22 +0000 Konu: Yanıt:Servus. Nasılsın? kendi hatam. kim kullanmaz ki! https://24c9i.app.link/R3ZCzsotNCb