Google Maps 360 bakış açısında siyah ekran sorunu

00PARZIVAL00

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, Google Maps üzeriden bir yere 360 bakış açısıyla bakmaya çalışıyorum ama şöyle bir ekran alıyorum:

Sağ altda tıklayarak ilerleyebiliyorum ama neredeyse tamamı gözükmüyor, sağ alta bakmaya çalıştığımda resimde aynı şekilde tekrar sağ alta gidiyor neredeyse tamamı gözükmeyecek şekilde. Araştırdım biraz ama buna dair bir şey bulamadım. Yardım edebilecek var mı?

Hepsinde böyle değil ama çoğunluğu böyle, aramanın verimini etkileyecek kadar çoğunda böyle.

Son düzenleme:
Ofisteki bilgisayarımda benzer bir sorun yaşıyorum. Konu ile ilgili bir çözüm bulabildiniz mi?

Ofisteki bilgisayarımda benzer bir sorun yaşıyorum. Konu ile ilgili bir çözüm bulabildiniz mi?

Sorunu tam olarak çözemedim, ama bir şey fark ettim, Google arama sayfasından direkt fotoğraflara tıklayıp girdiğimde bu şekilde siyah oluyor, ama haritaya tıklayıp ordan fotoğraflara girdiğimde açılıyor.

Yani buradan tıklayıp fotoğrafa girmeye çalıştığımda bazılarında siyah oluyor.

Ama buradan girdiğimde normal açılıyor.

Neden olduğunu bilmiyorum.

Çok ilginç. Şimdi sizden görüp denedim ve birebir aynı şeyleri yaşıyoruz.

Bu soruna ben de denk geldim ve merakımdan araştırma yaptım ama bir şey bulamadım. Ama kendimce bir teori geliştirdim. Önce fotoğraflara sonra haritaya girdiğinizde direk sokak görsel verilerinden değil de streetviewpixels-pa.googleapis.com adresinden veri çekerek görseli oluşturmaya çalışıyor. Sorun buradan kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…