LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #1 İzmir'de yaşıyorum bazı yerlerin hatalı konumlandırıldığını gördüm ancak bazı önerim red ediliyor. Bunları onaylayan veya görebilen kişi/kişiler kimlerdir?
İzmir'de yaşıyorum bazı yerlerin hatalı konumlandırıldığını gördüm ancak bazı önerim red ediliyor. Bunları onaylayan veya görebilen kişi/kişiler kimlerdir?
D DiscordPlayer Yoctopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 4 29 Kasım 2021 #2 Maps ile harita farklı şeyler değil ama yine siz bilirsiniz Yine önermeye çalışın, başka yapabileceğin bir şey yok.
Maps ile harita farklı şeyler değil ama yine siz bilirsiniz Yine önermeye çalışın, başka yapabileceğin bir şey yok.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #3 DiscordPlayer dedi: Maps ile harita farklı şeyler değil ama yine siz bilirsiniz Yine önermeye çalışın, başka yapabileceğin bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Şakamatik ya (Bazı insanlar maps yazınca beğenmiyor bazıları harita yazınca beğenmiyor bende bu iki tipi buga tutayım dedim)
DiscordPlayer dedi: Maps ile harita farklı şeyler değil ama yine siz bilirsiniz Yine önermeye çalışın, başka yapabileceğin bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Şakamatik ya (Bazı insanlar maps yazınca beğenmiyor bazıları harita yazınca beğenmiyor bende bu iki tipi buga tutayım dedim)