Google Maps Mardin otogarının konumunu yanlış gösteriyor

DunkelKlang

Femtopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Geçtiğimiz günlerde Mardin'deydim. Mardin otogarının konumunu yanlış gösteriyor. Güncel Google Maps verilerine göre Mardin otogarının konumunu burası olarak gösteriyor.

Bu konum yanlış arkadaşlar. Burası eski otogar ve gördüğüm kadarıyla otopark olarak işletiliyor. Birden fazla araba park edilmişti. Herhalde otopark olarak işletiliyor. Öyle düşündüm. Mardin otogarının eski konumu burası. Mardin otogarının yeni konumu Google Maps'e kayıt edilmemiş de konumu olarak şurayı gösterebilirim.

Otogar, bu çevrede yer alıyor. Doğru konumu burada. Mardin'e otobüs ile seyahat etmeyi düşünüyorsanız haberiniz olsun. Mardin'e seyahat etmeyi düşünüyorsanız, planınızı buna göre yaparsınız. Eski Mardin civarına toplu taşıma olup olmadığını bilemiyorum da sarı taksiler vardı, sarı taksi kullanmadım. Yürüyerek eski Mardin'e ulaştım.

Böyle şeylere rastladığınızda bildirin. Bildirdikçe, bildiren kişinin önemine göre değişiyor. Burada önemden kastım, orada da puan sistemi gibi bir şey var. Eğer puanınız yüksekse (daha önce fazla "doğru" bildirimde bulunduysanız) birkaç hafta içinde düzeliyor. Tabii sadece puan değil, kişi sayısı da önemli. Ama benim eski öğretmenimin puanı çok yüksek olduğundan tek başına bile değiştirebiliyordu.

Aynı durumu bende Mardin'de başka bir mekan ile yaşadım,bir fast food zincirine gidecektim ancak nerde olduğunu bilmediğim için gidip Google mapsten baktım,konuma gittim ve gittiğim yer bir Avm idi,AVM de dolanıyorum dolanıyorum dolanıyorum yok gideceğim yer gözükmüyor, çalışana sordum baya önceden kapandığını ve başka yere taşıdıklarını söyledi. Bu olayın sadece benim başıma geldiğini sanmıştım demek ki genel bir sorunmuş.

@Bayram Reis, bildirdim de ne zaman düzeleceğini bilemiyorum. En azından Google aramasına kayıt edilmesini istedim. Benim planımda 30 dakika aksaklık olmuştu bu yüzden.
@Moserr, Google Maps'ten de düzeltilmesi gerekiyor. Bunu işletme sahibi yapabiliyor ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…