Önceden mavi gösteriyordu. Bir renk körü olarak neredeyse hiç fark edemiyorum. Renk körü olmayan kişilerin bile zorlanacağını düşündüğüm bir durumda. Nasıl rengini değiştirebilirim?
Renk körleri kırmızı ve yeşili ayırt edemiyor diye biliyorum. Siz ram ren körü müsünüz?Önceden mavi gösteriyordu. Bir renk körü olarak neredeyse hiç fark edemiyorum. Renk körü olmayan kişilerin bile zorlanacağını düşündüğüm bir durumda. Nasıl rengini değiştirebilirim?
Eki Görüntüle 461751
Onu yaptım ama düzgün bir sonuç almayacağımdan çok eminim. Bunun gibi bir cevap alacağımı düşünüyorum.. Belki bir şekilde eski haline döndürülüyordur diye sordum.Google'ye durumu iletebilirsin.
Kırmızı ve yeşili ayırt edememek bir türü. Hangisi olduğu çok fark etmez. İlçe çapında haritaya bakınca bir renk körünün bu rotayı rahatlıkla görebileceğini sanmıyorum. Bu derenin genişliği 50 metre civarı. O kadar mesafenin 300-500 metre olduğu bir ölçekte bakınca rota nerede diye ararken buluyorum kendimi.Renk körleri kırmızı ve yeşili ayırt edemiyor diye biliyorum. Siz tam ren körü müsünüz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.