Çözüldü Google mapsde atılan yorumun kimliğini belirlemek mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Miyamura

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bir süredir dershaneye gitmekteyim ve dershanem hakkında memnun olmadığım birçok konu vardı. Bunları yetkililere söylediğimizde bizi dikkate almadılar. Bende bunun hakkında Google maps üzerinden dershaneme yorum attım. Yorumumda herhangi bir hakaret veya daha başka bir kötü söz yok. Yanlış olduğunu düşündüğüm şeyleri yazdım. Dershane müdürüm bu yorumu görmüş ve sinirlenmiş, dediğine göre kim olduğunu bulmak için savcılığa verecekmiş. Böyle bir şey mümkün mü? İsteyen olursa yorumu atabilirim ama biraz korkmadım değil.

Çözüm
Savcılık suç değeri taşıdığını düşünüp arama isterse ulaşabilirler ciddi bir durumda tabii ki ancak sırf keyfi kaçtığı için ulaşamaz merak etmeyin. Alt tarafı bir dershaneye yapılan yorum için savcılık arama emri çıkarttıracak değil.
Savcılık suç değeri taşıdığını düşünüp arama isterse ulaşabilirler ciddi bir durumda tabii ki ancak sırf keyfi kaçtığı için ulaşamaz merak etmeyin. Alt tarafı bir dershaneye yapılan yorum için savcılık arama emri çıkarttıracak değil.

Çözüm

Savcılığa verse ne olacak seni dershaneden mi atacak başka dershaneye kaydolursun parasıyla değil mi? Kendi kaybeder. Kim olduğunu da eğer Gmail'inde veya profilinde kişisel ismin soy ismin yazmıyorsa bulamazlar merak etme. Hatta yapabilirsen git arkadaşlarını örgütle topluca kötü yorum atıp 1 yıldız basın. İstersen şikayetlerini de bana dile getir gidip dershaneye bende yorum atayım. Ülke korku ülkesine döndüğü için insanlar herkesi korkutarak güç elde edebileceğini zannediyor.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Muhtemelen göz korkutmak için söylediler zaten ama aileme bunu söylediğimde bana bayağı kızdılar ve hesaba kadar sildirttiler. Sanırım dönem sonu tekrar yazacağım. Dediklerine göre adamların ekmeğiyle oynuyormuşum?

Olumsuz yorum gözükmemesi ve puan düşmemesi için korkutmaya çalışmışlar alt tarafı. Düşmemeniz iyi olmuş.

Evet amaç o ama zaten işlerini düzgün yapsalardı veya vaktinde söylediğimizde dikkate alsalardı konu böyle büyümezdi. Gene de her şey için teşekkür ederim o an ki telaşımda içimi rahatlattınız. Ayrıca doğum gününüz kutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…