Blisterx Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 319 20 Ocak 2025 #1 Başlıkta da yazdığım gibi bütün yorumlarım spama düşüyor 2 tane hesabım var, ne yazarsam yazayim spama düşüyor, ve benim dışımda kimsede gözükmüyor. İnternette araştırdım fakat bir çözümünü bulamadım bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
Başlıkta da yazdığım gibi bütün yorumlarım spama düşüyor 2 tane hesabım var, ne yazarsam yazayim spama düşüyor, ve benim dışımda kimsede gözükmüyor. İnternette araştırdım fakat bir çözümünü bulamadım bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.927 Çözümler 17 20 Ocak 2025 #2 Spama düştüğünü bildirim olarak mı alıyorsunuz.
Blisterx Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 319 20 Ocak 2025 #3 stalist dedi: Spama düştüğünü bildirim olarak mı alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır yorumlarımı benim dışımda kimse göremiyor.
stalist dedi: Spama düştüğünü bildirim olarak mı alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır yorumlarımı benim dışımda kimse göremiyor.