Kai4ra Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 607 Çözümler 1 17 Ocak 2025 #1 Birisi bana Google Maps'te onun söylediği yere yapacağım her olumlu yorum karşılığında 15 TL kazanacağımı söyledi. Bu gerçek mi, güvenilir mi?
Birisi bana Google Maps'te onun söylediği yere yapacağım her olumlu yorum karşılığında 15 TL kazanacağımı söyledi. Bu gerçek mi, güvenilir mi?
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.560 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 17 Ocak 2025 #2 Kai4ra dedi: Birisi bana Google Maps'te onun söylediği yere yapacağım her olumlu yorum karşılığında 15 TL kazanacağımı söyledi. Bu gerçek mi, güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Kai4ra dedi: Birisi bana Google Maps'te onun söylediği yere yapacağım her olumlu yorum karşılığında 15 TL kazanacağımı söyledi. Bu gerçek mi, güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Ama IBAN adresi riske girer.
Kai4ra dedi: Birisi bana Google Maps'te onun söylediği yere yapacağım her olumlu yorum karşılığında 15 TL kazanacağımı söyledi. Bu gerçek mi, güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Kai4ra dedi: Birisi bana Google Maps'te onun söylediği yere yapacağım her olumlu yorum karşılığında 15 TL kazanacağımı söyledi. Bu gerçek mi, güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Ama IBAN adresi riske girer.