MeNeverLearm Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #1 Huawei MatePad 11.5 tablet satın aldım Evkur'dan Google hesabimi girdim gbox uygulaması üzerinden benim tabletimi Oppo A93 olarak görüyor. Bu gbox ile alakalı bir şey mi yoksa tablette mi bir sorun var?
Huawei MatePad 11.5 tablet satın aldım Evkur'dan Google hesabimi girdim gbox uygulaması üzerinden benim tabletimi Oppo A93 olarak görüyor. Bu gbox ile alakalı bir şey mi yoksa tablette mi bir sorun var?
ForzaX Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.115 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2024 #2 Tablette bir sorun yok. Google servislerini desteklemediği için Gbox tableti Google destekleyen bir cihaz gibi gösteriyor sanırım.
Tablette bir sorun yok. Google servislerini desteklemediği için Gbox tableti Google destekleyen bir cihaz gibi gösteriyor sanırım.
MeNeverLearm Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #3 ForzaX dedi: Tablette bir sorun yok. Google servislerini desteklemediği için gbox tableti Google destekleyen bir cihaz gibi gösteriyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi ama bir sorayım dedim teşekkürler.
ForzaX dedi: Tablette bir sorun yok. Google servislerini desteklemediği için gbox tableti Google destekleyen bir cihaz gibi gösteriyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi ama bir sorayım dedim teşekkürler.
yucelgoktepe2005 Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #4 Benim gbox ta Samsung galaxy A22 olarak gözüküyor. Normal.