Öylesineİsim Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 259 19 Nisan 2023 #1 Google'da herhangi bir siteye bir şey yazdığımda kaydediliyor ve çerezleri silmeme rağmen duruyor bunu nasıl silebilirim? Dosya Ekleri techno.png 244,6 KB · Görüntüleme: 53
Google'da herhangi bir siteye bir şey yazdığımda kaydediliyor ve çerezleri silmeme rağmen duruyor bunu nasıl silebilirim?
Çözüm JohnConstantine 19 Nisan 2023 Tamamını silebilir misin bilmiyorum ama o an çıkan şeyi silmek için üzerine imleç ile gel ve Shift+Delete tıkla.
Tamamını silebilir misin bilmiyorum ama o an çıkan şeyi silmek için üzerine imleç ile gel ve Shift+Delete tıkla.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 19 Nisan 2023 #2 Tamamını silebilir misin bilmiyorum ama o an çıkan şeyi silmek için üzerine imleç ile gel ve Shift+Delete tıkla. Artı 0 Eksi Çözüm
Tamamını silebilir misin bilmiyorum ama o an çıkan şeyi silmek için üzerine imleç ile gel ve Shift+Delete tıkla.
KS KS Öylesineİsim Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 259 19 Nisan 2023 #3 JohnConstantine dedi: Tamamını silebilir misin bilmiyorum ama o an çıkan şeyi silmek için üzerine imleç ile gel ve Shift+delete tıkla. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
JohnConstantine dedi: Tamamını silebilir misin bilmiyorum ama o an çıkan şeyi silmek için üzerine imleç ile gel ve Shift+delete tıkla. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkür ederim.