Google mı yoksa Opera mı?

Daha fazla  
Meslek
CNC öğrenmekle meşgul
Şu zamanlarda twitch çok izliyorum ve izlediğim yayıncıların çoğunluğu Opera kullanıyor ve Google bana nedense güvenilir gelmiyor. Hangisini kullanmak en mantıklı?

Opera da dahili VPN,reklam engelleyici ve izleme engelleyicisi gibi özellikler var. Benim en çok sevdiğim özelliği video izlerken sadece video ekranını çıkartıp istediğin yere koyabiliyorsun. Google'ye bende güvenmiyorum ve Chrome'ye çok çabuk virüs bulaşabiliyor o yüzden tercihim Opera. Opera da Chrome tabanı kullanıyor

Ayrıca chrome çok ram kullanıyor.

Ben şahsen Chrome da bir düzen kurmuş olmasaydım şuan da opera kullanmak daha mantıklı olabilirdi. Gerek kolay kullanımı gerek hafifliği ve hızı fakat benim gibi uzun süre boyunca Chrome kullanan insanlar belli başlı düzenlerini buraya oturttuğun dan dolayı Opera kullanmak şu an mantıksız geliyordur.

Bende öyle chrome çok ram kullanıyor diye cevap attım bunu bildiğim halde laptop ve masaüstümde chrome kullanırım alışkanlık.

Chrome ilk çıktığında eksi notunu vermiştim. Sürekli hatalar ve bağlanamama sorunları vardı. Yıllardır Opera kullanıyorum şahsen.

Yıllardır Chrome kullanıyorum. Geçenler de Opera'yı bir deneyeyim dedim. Bana uygun gelmedi sanırım. Chrome'de ki kadar rahat edemiyorum Opera'da. Opera bilgisayar da yüklü ama sadece Whatsapp Web için kullanıyorum.

Opera GX kullanıyorum memnunum uzun süre boyunca Google kullandım RAM kullanımı vb. küçük küçük farklar var açıkçası. Ama yine de Google silmedim çünkü bazı konularda lazım oluyor gerek eklenti konusunda gerek Google ile alakalı uygulamalarda adaptasyonu daha iyi olduğu için Chrome'da lazım oluyor kısacası. Opera GX'in diğer iyi tarafı sadece oyun haberleri okuyor olabilmemiz. Sol kısımda twitch ikonu ekleyip bastığımızda takip ettiğimiz yayıncılar arasında hangisinin yayın yapıyor olduğunu görmemiz. Veya RAM İşlemci kullanımı sınırlama özelliği çok yararlı kılıyor Opera'yı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…