Reqoda Megapat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2018 #1 Bilgisayarıma format attıktan sonra aşağıdaki gibi görünmeye başladı ve her bir arama yüklenmeden önce beyaz bir ekran oluşuyor 1-2 saniyelik. Şimdiden teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2018
Bilgisayarıma format attıktan sonra aşağıdaki gibi görünmeye başladı ve her bir arama yüklenmeden önce beyaz bir ekran oluşuyor 1-2 saniyelik. Şimdiden teşekkürler
grindd Megapat Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 195 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2018 #2 Aynı sorun bende format atıktan sonra oldu. Çözümünü bulduysanız söyler misiniz ?
Reqoda Megapat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2018 #3 grindd dedi: Aynı sorun bende format atıktan sonra oldu. Çözümünü bulduysanız söyler misiniz ? Genişletmek için tıkla... Maalesef bulamadım. Yardımcı olacak birileri de yok gibi.
grindd dedi: Aynı sorun bende format atıktan sonra oldu. Çözümünü bulduysanız söyler misiniz ? Genişletmek için tıkla... Maalesef bulamadım. Yardımcı olacak birileri de yok gibi.
zbtaskirmaz Kilopat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 122 Çözümler 1 27 Mart 2018 #4 Tarayıcı ile alakalı bir şey olabilir ya da Windows 10 ise işletim sistemi tablet modu vardı onla alakalı da olabilir. Bir sürü ihtimal var [emoji3] General Mobile 4G Dual cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Tarayıcı ile alakalı bir şey olabilir ya da Windows 10 ise işletim sistemi tablet modu vardı onla alakalı da olabilir. Bir sürü ihtimal var [emoji3] General Mobile 4G Dual cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 27 Mart 2018 #5 Chrome güncel olup olmadığını kontrol et. chrome://settings/help Arama çubuğuna yapıştır. Sürprizbozan: Chrome Hakkında Tarayıcı ayarlarını varsayılana sıfırlayın. chrome://settings/reset Arama çubuğuna yapıştır. Sürprizbozan: Chrome Sıfırlama Tarayıcıda hangi eklentileri kullanıyorsun?
Chrome güncel olup olmadığını kontrol et. chrome://settings/help Arama çubuğuna yapıştır. Sürprizbozan: Chrome Hakkında Tarayıcı ayarlarını varsayılana sıfırlayın. chrome://settings/reset Arama çubuğuna yapıştır. Sürprizbozan: Chrome Sıfırlama Tarayıcıda hangi eklentileri kullanıyorsun?
Reqoda Megapat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2018 #6 26318 dedi: Chrome güncel olup olmadığını kontrol et. chrome://settings/help Arama çubuğuna yapıştır. Sürprizbozan: Chrome Hakkında Eki Görüntüle 288775 Tarayıcı ayarlarını varsayılana sıfırlayın. chrome://settings/reset Arama çubuğuna yapıştır. Sürprizbozan: Chrome Sıfırlama Eki Görüntüle 288776 Tarayıcıda hangi eklentileri kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Tarayıcıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. Başka tarayıcılarda da oluyor çünkü. zbtaskirmaz dedi: Tarayıcı ile alakalı bir şey olabilir ya da Windows 10 ise işletim sistemi tablet modu vardı onla alakalı da olabilir. Bir sürü ihtimal var [emoji3] General Mobile 4G Dual cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi. Genişletmek için tıkla... Tablet modu kapalı. Yine de teşekkürler
26318 dedi: Chrome güncel olup olmadığını kontrol et. chrome://settings/help Arama çubuğuna yapıştır. Sürprizbozan: Chrome Hakkında Eki Görüntüle 288775 Tarayıcı ayarlarını varsayılana sıfırlayın. chrome://settings/reset Arama çubuğuna yapıştır. Sürprizbozan: Chrome Sıfırlama Eki Görüntüle 288776 Tarayıcıda hangi eklentileri kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Tarayıcıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. Başka tarayıcılarda da oluyor çünkü. zbtaskirmaz dedi: Tarayıcı ile alakalı bir şey olabilir ya da Windows 10 ise işletim sistemi tablet modu vardı onla alakalı da olabilir. Bir sürü ihtimal var [emoji3] General Mobile 4G Dual cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi. Genişletmek için tıkla... Tablet modu kapalı. Yine de teşekkürler