Google Ödüllü Anket nedir?

Ara da bir anket yolluyorlar 4-5 soruluk. Cevaplandırıyorsun. Google Play kredisi kazanıyorsun. Bu kredi yaklaşık olarak 0.20-0.40₺ arası falan. Ben kullanıyorum. 8₺'ye yakın para kazanmışım. Oyun almıştım 3-4 tane. Bu bakiye sadece Google Play'de geçerli bu arada bilgin olsun.

Ben bu uygulamayı indirdim kayıt olurken sokak,apartman,ilçe vb. istiyor bu nasıl iş ? ve ayrıca bu uygulamaya kayıt olsam silsem ceza gibi bir işlem yapılır mı ?

Son düzenleme:
Ben bu uygulamayı indirdim kayıt olurken sokak,apartman,ilçe vb. istiyor bu nasıl iş ? ve ayrıca bu uygulamaya kayıt olsam silsem ceza gibi bir işlem yapılır mı ?
Ben uzun süre önce üye olmuştum, adres bilgileri istediğini hatırlamıyorum.

Uygulamayı istediğin zaman silebilirsin öyle bir kısıtlama yok.

Hocam hazır konu gün yüzüne tekrar çıkmışken. Benim anketlerde çok uzun zamandır anket gösterilmiyordu geçenlerde aklıma geldi gireyim dedim. Girip bir baktım geçmişe çıktım. Sonra peş peşe 3-4 anket geldi,cevaplayıp paralarını aldım. Sonra yüne uzun zamandır anket yokken bir kaç gün önce tekrar gir çık yaptım ve o zaman yine anket geldi 1 tane. Cevaplayıp paramı aldım. Yani kısaca söylemek istediğim normalinde zaman zaman anket geliyordu şimdi ise ben uygulamaya girip çıktıktan sonra bazen anket geliyor. Eskiden devamlı gelirdi. Bu benden kaynaklı mıdır acaba? Uygulamam güncel bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…