The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.516 Makaleler 49 Çözümler 12 25 Mayıs 2024 #1 Merhaba, Google One konusunda bir şey kafama takıldı. Bu olay, Google One 2 TB'den daha fazla alan verir mi? 30 TB'ye kadar alan verdiğini duydum. Aslı var mı bunların? İyi Sosyaller. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2024
Merhaba, Google One konusunda bir şey kafama takıldı. Bu olay, Google One 2 TB'den daha fazla alan verir mi? 30 TB'ye kadar alan verdiğini duydum. Aslı var mı bunların? İyi Sosyaller.
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 25 Mayıs 2024 #2 Bazı hesaplarda var bazılarında yok. Plans & Pricing to Upgrade Your Cloud Storage - Google One Google One has cloud storage plans for everyone. Discover what each plan offers, including access to Gemini Pro with the Google AI Pro plan. one.google.com
Bazı hesaplarda var bazılarında yok. Plans & Pricing to Upgrade Your Cloud Storage - Google One Google One has cloud storage plans for everyone. Discover what each plan offers, including access to Gemini Pro with the Google AI Pro plan. one.google.com
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.424 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #3 The Tribal Chief dedi: Merhaba, Google One konusunda bir şey kafama takıldı. Bu olay, Google One 2 TB'den daha fazla alan verir mi? 30 TB'ye kadar alan verdiğini duydum. Aslı var mı bunların? İyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... Kişisel olarak bulut depolamada 30 TB ne yükleyebilirsin ki zaten 2 TB yukarısı yok.
The Tribal Chief dedi: Merhaba, Google One konusunda bir şey kafama takıldı. Bu olay, Google One 2 TB'den daha fazla alan verir mi? 30 TB'ye kadar alan verdiğini duydum. Aslı var mı bunların? İyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... Kişisel olarak bulut depolamada 30 TB ne yükleyebilirsin ki zaten 2 TB yukarısı yok.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.048 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #4 505552 dedi: Bazı hesaplarda var bazılarında yok. Eki Görüntüle 2204385 Plans & Pricing to Upgrade Your Cloud Storage - Google One Google One has cloud storage plans for everyone. Discover what each plan offers, including access to Gemini Pro with the Google AI Pro plan. one.google.com Genişletmek için tıkla... Neye göre gözüküyor acaba? Bende de varmış ve 5 TB için ücretlendirmede açık, galiba direkt geçiş yapabilirim. Dosya Ekleri IMG_20240525_182712.jpg 42,1 KB · Görüntüleme: 16
505552 dedi: Bazı hesaplarda var bazılarında yok. Eki Görüntüle 2204385 Plans & Pricing to Upgrade Your Cloud Storage - Google One Google One has cloud storage plans for everyone. Discover what each plan offers, including access to Gemini Pro with the Google AI Pro plan. one.google.com Genişletmek için tıkla... Neye göre gözüküyor acaba? Bende de varmış ve 5 TB için ücretlendirmede açık, galiba direkt geçiş yapabilirim.