Çözüldü Google One alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muratbe

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, bir depolama hizmeti satın almak istiyorum fiyatından ötürü Google One mantıklı geldi.

100 GB'lık en ucuz paketi alıp denemek istiyorum ancak sitelerinde Google One'ı iptal ettiğimizde Gmail için "İleti gönderemez veya alamazsınız. Size gönderilen iletiler gönderene geri döner." diyor.

"Denemek için" en ucuz paketi alıp ödemelere devam etmediğim taktirde senelerdir kullandığım mail hizmetinden bir daha yararlanamayacak mıyım yani? Böyle bir sorun deneyimleyen oldu mu aranızda?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Çözüm
Sordum Google'a, kiraladığın depolama alanını boşaltmadan gönderemiyormuşsun.
1672328415199.png
Selam, bir depolama hizmeti satın almak istiyorum fiyatından ötürü Google One mantıklı geldi.

100 GB'lık en ucuz paketi alıp denemek istiyorum ancak sitelerinde Google One'ı iptal ettiğimizde Gmail için "ileti gönderemez veya alamazsınız. Size gönderilen iletiler gönderene geri döner." diyor.

"Denemek için" en ucuz paketi alıp ödemelere devam etmediğim taktirde senelerdir kullandığım mail hizmetinden bir daha yararlanamayacak mıyım yani? Böyle bir sorun deneyimleyen oldu mu aranızda?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Değmez Mega'dan depolama alanı alın her türlü daha kaliteli.

Uçtan uca şifreleme yok.

The following data held in a MEGA account is end-to-end encrypted:​

• File and folder names
  • File fingerprints
  • File data
  • Thumbnail and preview images
  • Chat messages
  • Audio/video call media streams
Telif hakkı yüzünden MEGA'dan kaldırılan çok film gördüm. Çok da güvenmemek lazım galiba dedikleri lafa.

Google Drive'dan dosya indirmesi sıkıntılı, kota limiti var.
Bi' dosyaya bin kişi çöktüğünde kilitliyor o dosyayı, bi' onu biliyorum. Onun dışında indiremediğim/yükleyemediğim dosya olmadı hiç.

Google fanboyu değilim ama 2 TB depolamayı 30 liraya almak varken gidip de 200'e almam. Hetzner, Wasabi gibi çözümlere yönelirim o kadar bütçe ayıracaksam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı