Google One alternatifi sersi önerisi

kalsse

Picopat
Daha fazla  
İyi akşamlar. Geçtiğimiz günlerde Google One servislerine %400 zam geldi. Bunun üzerine daha ucuz bir servise geçmeye karar verdim. İnternette gezinirken lifebox depolama servis fiyatları çok uygun geldi. Sizce alınmaya değer mi?

Şahsen lifeboxa güvenmezdim, size kalmış tabii ancak Google One hala rakiplerine göre en iyi fiyatlara sahip diyebilirim.

Haklısınız hocam ama fiyatlar çok yüksek geldi ve lifebox ise çok ucuz geldi. Büyük ihtimalle bir süre daha Google ile devam edeceğim. İleride belki denemek için alır ve deneyimlerimi paylaşırım.

Haklısınız hocam ama fiyatlar çok yüksek geldi ve lifebox ise çok ucuz geldi. Büyük ihtimalle bir süre daha Google ile devam edeceğim. İleride belki denemek için alır ve deneyimlerimi paylaşırım.

Hocam Turkcell gibi bir firma Google'ın zam yaptığını görüp şak diye zam yapabilir, verilerinizi oradan oraya sürekli upload etmek sizin için sorun olmasa bile veri kaybı riskini göze almanızı önermiyorum.

OneDrive olabilir temel paketinde 100 GB depolama alanı var yıllık 780 TL aylık ise 77 TL.

Dosya Ekleri

• IMG_3527.png
    117,9 KB · Görüntüleme: 86
Hocam Turkcell gibi bir firma Google'ın zam yaptığını görüp şak diye zam yapabilir, verilerinizi oradan oraya sürekli upload etmek sizin için sorun olmasa bile veri kaybı riskini göze almanızı önermiyorum.

Haklısınız. Google ile devam edeceğim.

OneDrive olabilir temel paketinde 100 GB depolama alanı var yıllık 780 TL aylık ise 77 TL.

Şu anlık Google ile devam etmeye karar verdim hocam. Öneriniz için teşekkürler.

Self hosting de bir seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…