B BONAPARTEIV Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 245 24 Ekim 2023 #1 Önüme çıkan bir video vesilesiyle bakayım dedim Google One'a ve sonuç bunlar. Nedir? Korkulcak bir şey mi? Ne yapmam lazım?
Önüme çıkan bir video vesilesiyle bakayım dedim Google One'a ve sonuç bunlar. Nedir? Korkulcak bir şey mi? Ne yapmam lazım?
R reeltirci Picopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #2 Dosyaları indirmediğin sürece neden bir şey olsun? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2023
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Ekim 2023 #3 BONAPARTEIV dedi: Eki Görüntüle 1988150 Önüme çıkan bir video vesilesiyle bakayım dedim Google One'a ve sonuç bunlar. Nedir? Korkulcak bir şey mi? Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Nedir ki bu? Combolist dediği genelde eposta ve şifreden oluşan bir liste. Sanırım şifreniz leaklenmiş.
BONAPARTEIV dedi: Eki Görüntüle 1988150 Önüme çıkan bir video vesilesiyle bakayım dedim Google One'a ve sonuç bunlar. Nedir? Korkulcak bir şey mi? Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Nedir ki bu? Combolist dediği genelde eposta ve şifreden oluşan bir liste. Sanırım şifreniz leaklenmiş.
B BONAPARTEIV Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 245 24 Ekim 2023 #4 reeltirci dedi: Dosyaları indirmediğin sürece neden bir şey olsun? Genişletmek için tıkla... Dosya değilki hocam Darkweb'e veri sızdırılmış Recoo dedi: Nedir ki bu? Combolist dediği genelde e-posta ve şifreden oluşan bir liste. Sanırım şifreniz leaklenmiş. Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir sorun yok şifreyi de değiştirdim bir sıkıntı çıkarır mı ileri vadede hocam.
reeltirci dedi: Dosyaları indirmediğin sürece neden bir şey olsun? Genişletmek için tıkla... Dosya değilki hocam Darkweb'e veri sızdırılmış Recoo dedi: Nedir ki bu? Combolist dediği genelde e-posta ve şifreden oluşan bir liste. Sanırım şifreniz leaklenmiş. Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir sorun yok şifreyi de değiştirdim bir sıkıntı çıkarır mı ileri vadede hocam.
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Ekim 2023 #5 BONAPARTEIV dedi: Dosya değilki hocam Darkweb'e veri sızdırılmış Şu anlık bir sorun yok şifreyi de değiştirdim bir sıkıntı çıkarır mı ileri vadede hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı şifre ve eposta ile kayıt olduğun yerler de varsa onları da değiştir. Hep aynı şifreyi kullanmamaya dikkat et .
BONAPARTEIV dedi: Dosya değilki hocam Darkweb'e veri sızdırılmış Şu anlık bir sorun yok şifreyi de değiştirdim bir sıkıntı çıkarır mı ileri vadede hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı şifre ve eposta ile kayıt olduğun yerler de varsa onları da değiştir. Hep aynı şifreyi kullanmamaya dikkat et .
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 24 Ekim 2023 #6 Bu sızıntılar sıradan, bunu herkes yapıyor, bunlar bir işe yaramaz.
B BONAPARTEIV Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 245 24 Ekim 2023 #7 Nizel G dedi: Bu sızıntılar sıradan, bunu herkes yapıyor, bunlar bir işe yaramaz. Eki Görüntüle 1988314 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sağ olun. Recoo dedi: Aynı şifre ve e-posta ile kayıt olduğun yerler de varsa onları da değiştir. Hep aynı şifreyi kullanmamaya dikkat et . Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Son düzenleme: 24 Ekim 2023
Nizel G dedi: Bu sızıntılar sıradan, bunu herkes yapıyor, bunlar bir işe yaramaz. Eki Görüntüle 1988314 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sağ olun. Recoo dedi: Aynı şifre ve e-posta ile kayıt olduğun yerler de varsa onları da değiştir. Hep aynı şifreyi kullanmamaya dikkat et . Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.