Google One, Darkweb olayı doğru mu?

TrYaSaR51

Hectopat
Daha fazla  
Bende tarama yaptım 2 tane sonuç çıktı aktif kullandığım e-postamın teki bir Minecraft sunucusu için bir de appen ismindeki bir sitenin için olduğunu ve bunların sızdığını gördüm. Bundan bir sorun çıkar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam doğru mu bilmiyorum ama aylık abonelik alarak tüm verilerimi sorguladım ve hiçbir sızıntı çıkmadı. Belki de 8 senedir kullandığım e-postamda hiç sızıntı olmaması ilginç.

Evet doğru ama yapacak bir şey yok giden gitmiş zaten ancak şifre vs değiştirirsin bende küçükken her şeye kayıt olduğum için bir Minecraft sunucusu bir de eskiden yayın yapma benzeri bir uygulama vardı bunlardan bilgilerim sızmış 2019'da hem de.

Yeni bir şifre oluşturmakta, hatta her platform için ayrı özel şifreler kullanmakta fayda var. Şifrenizin güvenliğini Password Strength Meter ile test edebilirsiniz.

Evet, doğru. Bu senenin başında Deezer patlamıştı benim verilerim de sızmış gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…