Arkadaşlar, telefondaki videoyu sildiğimde Google One depolama alanındaki kitaplıkta bulunan video da siliniyor. Bunu engellemenin bir yöntemi var mı? Samsung S9+ hafızası iyice doldu Google One yedekleyip telefonun hafızasını temizlemek istiyorum ama yapamadım. Bilenler yardım ederse sevinirim
Sadece cihazdan silmek istediğin fotoğraf ve videoları seçip "Cihazdan Sil" seçeneğine basman yeterli. Tabii bunun için Google Fotoğraflar uygulamasını yüklemen gerekiyor, sadece oradan yapabilirsin.
Sadece cihazdan silmek istediğin fotoğraf ve videoları seçip "Cihazdan Sil" seçeneğine basman yeterli. Tabii bunun için Google Fotoğraflar uygulamasını yüklemen gerekiyor, sadece oradan yapabilirsin.
Bende Google One diye ücretli bir program var şu an, önceki bulut sistemi kapatıldı ve bizi buraya yönlendirdiler. Programdaki bahsettiğim kitaplık zaten galerideki video ve fotoğrafları gösteriyormuş yani cihazın içindeki görüntülermiş oradan sildiğimde aslında cihazın içindeki dosyaları siliyormuşum ama bir şekilde sorunu sayende çözdüm bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim