Agamanil Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar Google One diye bir depolama uygulaması buldum. GTA indireceğim, inebilir mı 200 GB paket alsam? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2023
Arkadaşlar Google One diye bir depolama uygulaması buldum. GTA indireceğim, inebilir mı 200 GB paket alsam?
Alone Darkkk Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #2 Agamanil dedi: Arkadaşlar Google One diye bir depolama uygulaması buldum. GTA indireceğim, inebilir mı 200 GB paket alsam? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Agamanil dedi: Arkadaşlar Google One diye bir depolama uygulaması buldum. GTA indireceğim, inebilir mı 200 GB paket alsam? Genişletmek için tıkla... Hayır.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #3 Alone Darkkk dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Neden? Agamanil dedi: Arkadaşlar Google One diye bir depolama uygulaması buldum. GTA indireceğim, inebilir mı 200 GB paket alsam? Genişletmek için tıkla... PC'ne indrip Drive atarsın ama uzun sürer 2 türlü.
Alone Darkkk dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Neden? Agamanil dedi: Arkadaşlar Google One diye bir depolama uygulaması buldum. GTA indireceğim, inebilir mı 200 GB paket alsam? Genişletmek için tıkla... PC'ne indrip Drive atarsın ama uzun sürer 2 türlü.
Alone Darkkk Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #4 walter wick dedi: Neden? PC'ne indrip Drive atarsın ama uzun sürer 2 türlü. Genişletmek için tıkla... Arkadaş oyunu Drive'a kurup Drive'dan açabileceğini sormuş sanırım. Öyle bir şey mümkün değil. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2023
walter wick dedi: Neden? PC'ne indrip Drive atarsın ama uzun sürer 2 türlü. Genişletmek için tıkla... Arkadaş oyunu Drive'a kurup Drive'dan açabileceğini sormuş sanırım. Öyle bir şey mümkün değil.
Agamanil Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #5 walter wick dedi: Neden? PC'ne indrip Drive atarsın ama uzun sürer 2 türlü. Genişletmek için tıkla... Peki ya her seferinde indirmek mi gerek?
walter wick dedi: Neden? PC'ne indrip Drive atarsın ama uzun sürer 2 türlü. Genişletmek için tıkla... Peki ya her seferinde indirmek mi gerek?
Alone Darkkk Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #6 Agamanil dedi: Peki ya her seferinde indirmek mi gerek? Genişletmek için tıkla... Dostum o oyunu oynayabilmen için oyunun dosyalarının senin bilgisayarında olması lazım.
Agamanil dedi: Peki ya her seferinde indirmek mi gerek? Genişletmek için tıkla... Dostum o oyunu oynayabilmen için oyunun dosyalarının senin bilgisayarında olması lazım.