- Makaleler
- 49
Google One yıllık 300TL olarak ödediğimiz 2 TB alan vermesi bana garip geliyor. Hem de aşırı ucuz. Mesela @Yener K.'ın kullandığı Samsung 970 EVO Plus M.2 SSD 2 TB'si 3.000 TL. Kafam buna basmıyor. Hangisi daha güvenli diye...
www.akakce.com
Tamam, Samsung 970 EVO Plus iyi olabilir ancak ne kadar iyi onu bilmiyorum. Google One ilk başta 2 TB gözükmesine rağmen yükseltme yaptığımız zaman 30 TB'ye kadar alan veriyor.
Bard'a sorduğum zaman Samsung 970 EVO Plus M.2 SSD olarak avantajları;
Bu güvenilir depolama vaadi veren SSD ve bulut depolama karşı karşıya geliyor. Zaten burada asıl merak ettiğim" Google One niye bu kadar ucuz?" oluşu.
Sadece depolama amaçlı olarak hangisi daha iyidir?

Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S2T0BW PCI-Express 3.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S2T0BW PCI-Express 3.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S2T0BW PCI-Express 3.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 5.878,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Tamam, Samsung 970 EVO Plus iyi olabilir ancak ne kadar iyi onu bilmiyorum. Google One ilk başta 2 TB gözükmesine rağmen yükseltme yaptığımız zaman 30 TB'ye kadar alan veriyor.
Bard'a sorduğum zaman Samsung 970 EVO Plus M.2 SSD olarak avantajları;
- Oyun oynayanlar
- Programları hızlı yüklemek ve çalıştırmak isteyenler
- Verilerini güvenilir bir şekilde depolama
Bu güvenilir depolama vaadi veren SSD ve bulut depolama karşı karşıya geliyor. Zaten burada asıl merak ettiğim" Google One niye bu kadar ucuz?" oluşu.
Sadece depolama amaçlı olarak hangisi daha iyidir?