Google One niye bu kadar ucuz?

Makaleler
49
Google One yıllık 300TL olarak ödediğimiz 2 TB alan vermesi bana garip geliyor. Hem de aşırı ucuz. Mesela @Yener K.'ın kullandığı Samsung 970 EVO Plus M.2 SSD 2 TB'si 3.000 TL. Kafam buna basmıyor. Hangisi daha güvenli diye...

Tamam, Samsung 970 EVO Plus iyi olabilir ancak ne kadar iyi onu bilmiyorum. Google One ilk başta 2 TB gözükmesine rağmen yükseltme yaptığımız zaman 30 TB'ye kadar alan veriyor.

Bard'a sorduğum zaman Samsung 970 EVO Plus M.2 SSD olarak avantajları;
  • Oyun oynayanlar
  • Programları hızlı yüklemek ve çalıştırmak isteyenler
  • Verilerini güvenilir bir şekilde depolama
Yazıyor.

Bu güvenilir depolama vaadi veren SSD ve bulut depolama karşı karşıya geliyor. Zaten burada asıl merak ettiğim" Google One niye bu kadar ucuz?" oluşu.

Sadece depolama amaçlı olarak hangisi daha iyidir?

Google One yıllık 300TL olarak ödediğimiz 2 TB alan vermesi bana garip geliyor. Hem de aşırı ucuz. Mesela @Yener K.'ın kullandığı Samsung 970 EVO Plus M.2 SSD 2 TB'si 3.000 TL. Kafam buna basmıyor. Hangisi daha güvenli diye...

Tamam, Samsung 970 EVO Plus iyi olabilir ancak ne kadar iyi onu bilmiyorum. Google One ilk başta 2 TB gözükmesine rağmen yükseltme yaptığımız zaman 30 TB'ye kadar alan veriyor.

Bard'a sorduğum zaman Samsung 970 EVO Plus M.2 SSD olarak avantajları;
  • Oyun oynayanlar
  • Programları hızlı yüklemek ve çalıştırmak isteyenler
  • Verilerini güvenilir bir şekilde depolama
Yazıyor.

Bu güvenilir depolama vaadi veren SSD ve bulut depolama karşı karşıya geliyor. Zaten burada asıl merak ettiğim" Google One niye bu kadar ucuz?" oluşu.

Sadece depolama amaçlı olarak hangisi daha iyidir?
Sessiz olsana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı