Google One 2 TB üyeliğim var. Aboneliğimi iptal ettim, ancak ödeme yaptığım için 18 Ekim'e kadar 2 TB depolama alanını kullanmaya devam edebiliyorum. Süre dolduğunda verilerim silinir mi?
Google One üyelik planınızı istediÄiniz zaman iptal edebilirsiniz. Planınızı deÄiÅtirmeniz veya abonelik seviyesini yükseltmeniz ya da düÅürmeniz de mümkündür. Google One planınızı iptal etme Google
Google One üyelik planınızı istediÄiniz zaman iptal edebilirsiniz. Planınızı deÄiÅtirmeniz veya abonelik seviyesini yükseltmeniz ya da düÅürmeniz de mümkündür. Google One planınızı iptal etme Google
2 TB alan kullanmıyorum şahsen ben.
Ancak yıllık 200 TL 200 GB alan satın aldım ve kullanıyorum.
Ancak Samsung galeri ile uyumlu olmamasından dolayı OneDrive'ye geçebilirim her ne kadar Google One'a göre kötü fiyatlandırması olsa da.
2 TB alan kullanmıyorum şahsen ben.
Ancak yıllık 200 TL 200 GB alan satın aldım ve kullanıyorum.
Ancak Samsung galeri ile uyumlu olmamasından dolayı OneDrive'ye geçebilirim her ne kadar Google One'a göre kötü fiyatlandırması olsa da.
Tüm bulut depolama platformlarından daha ucuz galiba Google One. Düşününce ikisi de küresel şirket. Pahalılık konusuna bir şey diyemem ama ikisi de güvenilir. Tabii %100 güvenlik olmadığı kesin ancak bu birisinin kötü olduğu anlamına gelmiyor bana göre.