Google oturumu sebepsiz yere kapandı

cinar121212

Femtopat
Daha fazla  
Google'da oturumum kapandı gmailer falan hiçbir yere giremiyorum. Ama duraklatılmadı direk kapandı bir de kod istiyor 2 adımlı doğrulama yerine, kodu da nereye yazacağımı bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (29).png
    Ekran Görüntüsü (29).png
    49,8 KB · Görüntüleme: 59
Hesabınızda çok sayıda başarısız giriş denemesi olmuş ve Google bu yüzden hesaba kısıtlama getirmiş. Bu sizin hesabınızın çalınmasını korumak ve güvenliğini artırmak için kullanılan otomatik bir sistem.

Kod nasıl bir şeye benziyordu? Kaç hane veya içinde harf, sembol bulunup bulunmadığını hatırlıyor musunuz?

Attığınız görüntüden anlaşılana göre beklemekten başka çareniz yok. Bu süre 3-24 saat arasında değişebilir.
bekledikten sonra napcam?

Hesabınızda çok sayıda başarısız giriş denemesi olmuş ve Google bu yüzden hesaba kısıtlama getirmiş. Bu sizin hesabınızın çalınmasını korumak ve güvenliğini artırmak için kullanılan otomatik bir sistem.

Kod nasıl bir şeye benziyordu? Kaç hane veya içinde harf, sembol bulunup bulunmadığını hatırlıyor musunuz?
Hatırlamıyorum ama kod sadece bi sayıydı kaç defa denedim çok kod gördüm bi taneside 6

Yani iki adımlı doğrulamanın kodla yapılması gibi bişey

Pekala, siz bekleyin ve sonra tekrar bloke etmeden önce buradan tekrar ekran görüntüsü atmayı deneyin. Böylece belki sorunun çözümünü verebiliriz.

Eğer daha fazla destek isterseniz, Google Canlı Destek hattına hafta içi 10.00 - 18.00 saatleri arasında bağlanabilirsiniz ve anlık destek alabilirsiniz. Eğer hafta sonu veya mesai saatleri dışında ulaşmak isterseniz posta yolu ile ulaşabilirsiniz.

Pekala, siz bekleyin ve sonra tekrar bloke etmeden önce buradan tekrar ekran görüntüsü atmayı deneyin. Böylece belki sorunun çözümünü verebiliriz.

Eğer daha fazla destek isterseniz, Google Canlı Destek hattına hafta içi 10.00 - 18.00 saatleri arasında bağlanabilirsiniz ve anlık destek alabilirsiniz. Eğer hafta sonu veya mesai saatleri dışında ulaşmak isterseniz posta yolu ile ulaşabilirsiniz.
Tamam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı