Y yYusuffs Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 2 30 Eylül 2022 #1 Böyle bir uyarı aldım. Bilgisayarımda geçen günlerde Malwarebytes ile tarama yapmıştım bir şey bulmamıştı. Bir sıkıntı var mıdır?
Böyle bir uyarı aldım. Bilgisayarımda geçen günlerde Malwarebytes ile tarama yapmıştım bir şey bulmamıştı. Bir sıkıntı var mıdır?
twofactor Decapat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5700x / RTX3060 12GB / 32 GB RAM / 1.5TB SSD Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #2 yYusuffs dedi: Böyle bir uyarı aldım. Bilgisayarımda geçen günlerde Malwarebytes ile tarama yapmıştım bir şey bulmamıştı. Bir sıkıntı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Adam sana söylemiş işte antivirüs taraması yap sonra tekrar aç. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2022
yYusuffs dedi: Böyle bir uyarı aldım. Bilgisayarımda geçen günlerde Malwarebytes ile tarama yapmıştım bir şey bulmamıştı. Bir sıkıntı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Adam sana söylemiş işte antivirüs taraması yap sonra tekrar aç.
3 367798 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 232 30 Eylül 2022 #3 Bilgisayarınızda keylogger, trojan vb. olabileceğini söylüyor. Yani Google hesabınızın çalınmasını önlemek için bunu yapıyor.
Bilgisayarınızda keylogger, trojan vb. olabileceğini söylüyor. Yani Google hesabınızın çalınmasını önlemek için bunu yapıyor.
Y yYusuffs Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 2 30 Eylül 2022 #4 367798 dedi: Bilgisayarınızda keylogger, trojan vb. olabileceğini söylüyor. Yani Google hesabınızın çalınmasını önlemek için bunu yapıyor. Genişletmek için tıkla... Onu bende anladım. Doğru olup olmadığını sorgulamak için sordum. twofactor dedi: Adam sana söylemiş işte antivirüs taraması yap sonra tekrar aç. Genişletmek için tıkla... Yazdığımı okumadınız sanırım. Yaptım diyorum.
367798 dedi: Bilgisayarınızda keylogger, trojan vb. olabileceğini söylüyor. Yani Google hesabınızın çalınmasını önlemek için bunu yapıyor. Genişletmek için tıkla... Onu bende anladım. Doğru olup olmadığını sorgulamak için sordum. twofactor dedi: Adam sana söylemiş işte antivirüs taraması yap sonra tekrar aç. Genişletmek için tıkla... Yazdığımı okumadınız sanırım. Yaptım diyorum.
3 367798 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 232 30 Eylül 2022 #5 yYusuffs dedi: Onu bende anladım. Doğru olup olmadığını sorgulamak için sordum. Yazdığımı okumadınız sanırım. Yaptım diyorum. Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayardan denediniz mi?
yYusuffs dedi: Onu bende anladım. Doğru olup olmadığını sorgulamak için sordum. Yazdığımı okumadınız sanırım. Yaptım diyorum. Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayardan denediniz mi?