P paypalticaret Centipat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #1 Google Pay ile nasıl e-pin alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2022
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.734 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 9 Kasım 2022 #2 Google Pay Türkiye'de hizmet vermiyor.
P paypalticaret Centipat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #3 LazJedi dedi: Google Pay Türkiye'de hizmet vermiyor. Genişletmek için tıkla... Yurtdışında geçtiği siteler yokmu bu arada geçiyor diye biliyorum
LazJedi dedi: Google Pay Türkiye'de hizmet vermiyor. Genişletmek için tıkla... Yurtdışında geçtiği siteler yokmu bu arada geçiyor diye biliyorum
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.734 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 9 Kasım 2022 #4 paypalticaret dedi: Yurtdışında geçtiği siteler yokmu bu arada geçiyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Yurtdışında yurtdışı banka ve kredi kartlarıyla evet. Google Pay henüz Türk bankalarıyla çalışmıyor.
paypalticaret dedi: Yurtdışında geçtiği siteler yokmu bu arada geçiyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Yurtdışında yurtdışı banka ve kredi kartlarıyla evet. Google Pay henüz Türk bankalarıyla çalışmıyor.