Çözüldü Google Pay "OR-CCSEH-05" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. YouTube Premium satın almak için Papara sanal kartı girdiğimde buradaki hatayı almaktayım. YouTube Premium'u daha önce iPhone üzerinden almıştım ve Premium ücreti iPhone üzerinde daha yüksek olduğu için vakit dolduğunda aboneliği iptal ettim. İlk başta Papara kaynaklı bir sorun olduğunu düşündüm ancak Netflix ve Amazon Prime'a eklediğimde ve online alışverişte kullandığımda herhangi bir sorun yaratmadı. Hem yerli hem de yabancı forumlarda araştırmadığım konu kalmadı. Google Support'a sürücü belgesi ve üzerime kayıtlı doğal gaz faturasını gönderdim G Pay'de kimlik doğrulamak için 2 gün önce. Biraz önce denedim halen OR-CCSEH-05 hatasını ısrarla almaktayım. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Diğer sitelere ödeme yapabildiğim için başka bir ödeme yöntemi de denemedim. Sorun Google'dan kaynaklanıyor ancak Google'a ulaşabileceğim bir e-posta adresi veya telefon Türkiye için. Sadece Hindistan için bir Google Support e-posta adresi gördüm.

Çözüm
Ben çözüm bulamadım. Tam olarak nereye e-posta göndermemiz gerekiyor acaba? Bu sorundan dolayı YouTube Premium alamıyorum uzun süredir. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu adresten sorun kısmına ödeme yöntemi ekleyemiyorum ve YouTube Premium alamıyorum yazdım sonuna da aldığım hata kodlarını ekledim ve iletişim seçeneği olarak da e-postayı seçtim. Aldığım ilk cevap uzman ekiplere yönlendirildi oldu 1 saat sonra falan ise sorunun çözüldüğü hakkında cevap geldi ve gerçekten çözüldü. Maksimum 24 saat anca sürmüştür çözmeleri.
Dostum herhangi bir çözüm bulabildin mi acaba? Ben de aynı hatadan muzdaribim de.

Dostum herhangi bir çözüm bulabildin mi acaba? Bende aynı hatadan muzdaribim de.

Merak edenler için ben yazayım sorunu Google Play desteğe yazarak çözdüm ve farklı bir çözümde yok zaten sanırım. E-posta ile sorunu yazdım ve 1 gün içerisinde çözdüler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben çözüm bulamadım. Tam olarak nereye e-posta göndermemiz gerekiyor acaba? Bu sorundan dolayı YouTube Premium alamıyorum uzun süredir. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu adresten sorun kısmına ödeme yöntemi ekleyemiyorum ve YouTube Premium alamıyorum yazdım sonuna da aldığım hata kodlarını ekledim ve iletişim seçeneği olarak da e-postayı seçtim. Aldığım ilk cevap uzman ekiplere yönlendirildi oldu 1 saat sonra falan ise sorunun çözüldüğü hakkında cevap geldi ve gerçekten çözüldü. Maksimum 24 saat anca sürmüştür çözmeleri.

Çözüm
Bende aynı sorunu yaşıyorum, sizin yaptığınız gibi yaptım. Sorunum çözülürse daha sonradan yaşayacaklara yardımcı olması adına buraya yazacağım.
Sorunum bugün, saat 11 itibari ile çözüldü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…