Google Pay'e A101 Hadi kart eklenemiyor

EchoByte

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel i5 12500H
RTX 3050 Ti
8 GB 3200 Mhz DDR4 RAM
500 GB M.2 SSD
Merhaba. Öncelikle iyi sosyaller. Uzun süredir A101 hadi kartımı Google Play Store üzerindeki Apple Music ve Google One aboneliklerimi ödemek için kullanıyordum. Müsait vaktim olmadığından dolayı karta para yükleyememiştim. 10 günün sonunda Google One iptal olmuş, Apple Music ise iptal olmak üzere. Bende karta Fast üzerinden para aktarımı yaptıktan sonra tekrar denedim. Fakat hata verdi (not almadım). Sorunun ne olduğunu daha iyi kavrayabilmek için "50 kuruş" isimli 0,59 TL olan oyunu satın almayı denedim. Yine hata verdi. Biraz para çekti. Yaklaşık 2 dakika sonra iade etti.
Hadi geçmişim:

WhatsApp Görsel 2025-06-19 saat 18.48.55_c0ced97b.jpg

Kart hata vermeye devam ettiği için Play Store'dan tamamen sildim. Kartı tekrar eklemeyi denediğim zaman daha ekleme aşamasında hata verdi. İlginç olan ise Play Store'da eklemeyi deneyince başka hata, payments.google.com'dan eklemeyi deneyince başka bir hata veriyor.

Google Play Store'dan eklemeyi deneyince hata: [OR_CCREU_01]
payments.google.com'dan eklemeyi deneyince hata: [OR-CCSEH-05]

Denediğim kartı tamamen sildim ve yenisini oluşturdum. Fakat yine aynı hataları verdi.
Google One iptal olmadan önce hadi üzerinden "ödeme işleminiz başarısız oldu 😕" bildirimi geliyordu. Şu an ise hiçbir hata/mesaj yok. Hesap hareketleri de boş.
Güncel hesap bakiyem: 154,31 TL.
Kullanılabilir bakiyem: 154,31 TL.
Kart kullanımı: Aktif.
Yurt dışı kullanımı: Aktif.
Harcama limiti: Bakiye kadar.
Hadi Gold üyeliği: Aktif.
Google One üyeliğim iptal olduğu için depolamam yetmiyor. Sonuç olarak Gmail, Drive vb. kullanamıyorum.

Durum böyle hocam.

Bende de aynı durum var. Ve internet harcamalarındada hata vermeye başladı kullanışsız bir kart artık benim için. Yeni hadi kart aldım yine ekleyemiyorum Play Store'a.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı