Türkiye'de kullanmayacaksanız alınır. Türkiye'de Google telefonları kullanmayın.
Canım düz Google 6 modeli iyi değil. Onun yerine iyisinden yurtdışı başka bir cihaz alabilirsin. Hem Google telefonlarında klavye dili az. Türkçe yok.Neden?
Canım düz Google 6 modeli iyi değil. Onun yerine iyisinden yurt dışı başka bir cihaz alabilirsin. Hem Google telefonlarında klavye dili az. Türkçe yok.
Google telefonların Türkiye desteği yok eğer Türkiye'de yaşıyorsan almanı tavsiye etmem ama eğer yaşamıyorsan alabilirsin ben kendim kullanıyorum ve gayet güzel bir telefon fiyatına göre bence.
Google pixel 6 fiyatı uygun geldi 6K civarına temiz bulunabiliyor. Sorum ise şu, kayıtsız kaç ay kullanabilirim ve tuşlu telefonun IMEI'si atılır mı?
Google telefonlara imei atılmıyor.Google Pixel 6 fiyatı uygun geldi 6K civarına temiz bulunabiliyor. Sorum ise şu, kayıtsız kaç ay kullanabilirim ve tuşlu telefonun IMEI'si atılır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.