Google Pixel 6 alınır mı?

Kamtasya

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Google Pixel 6 fiyatı uygun geldi 6K civarına temiz bulunabiliyor. Sorum ise şu, kayıtsız kaç ay kullanabilirim ve tuşlu telefonun IMEI'si atılır mı?

aile den biri iphone 14 pro aldı yurt dışı cihaz 1.5 yıl sorunsuz kullanabiliyor çift simliymiş onun dışında4 kişi xioami kullanıyor hiç sorun yaşamadılar yıllardır

Google telefonların Türkiye desteği yok eğer Türkiye'de yaşıyorsan almanı tavsiye etmem ama eğer yaşamıyorsan alabilirsin ben kendim kullanıyorum ve gayet güzel bir telefon fiyatına göre bence.

Canım düz Google 6 modeli iyi değil. Onun yerine iyisinden yurt dışı başka bir cihaz alabilirsin. Hem Google telefonlarında klavye dili az. Türkçe yok.

Peki ya S10e, S10 gibi modellere yönelmeli miyim?

Google telefonların Türkiye desteği yok eğer Türkiye'de yaşıyorsan almanı tavsiye etmem ama eğer yaşamıyorsan alabilirsin ben kendim kullanıyorum ve gayet güzel bir telefon fiyatına göre bence.

S10e, S10 gibi modeller nasıl eski ama güzel duruyor. Kronik bir sıkıntısı falan var mı S10 serisinin?

İlk nesil Tensor SoC var, alınmaz. Google cephesinden en alınası model şahsen Pixel 7A... Ancak kayıt konusu, TR'de alınabilirliğini yok ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı