Google Pixel 9 Pro nasıldır?

Grandvizier

Hectopat
Daha fazla  
Şu an OnePlus 11 kullanıyorum. Telefonu değiştirmek istiyorum. Farklı bir marka deneyimlemeyi düşünüyorum. Pixel 9 Pro nasıldır. Kronik bir sorunu var mıdır?

Bir aralar Bluetooth ile sorunları vardı ama güncelleme ile düzeltildi. Kamerası bataryası ve parmak izi okuyucusu mükemmel

Bir aralar Bluetooth ile sorunları vardı ama güncelleme ile düzeltildi. Kamerası bataryası ve parmak izi okuyucusu mükemmel.

Yurt dışı 16/128 server kayıtlı 30 bin TL. Sizce o paraya alınır mı?

Yurt dışı ise sorunlarla karşılaşabilirsin Türkiye'de satış yapacaklar zaten.

Ne gibi bir sorun.

Türkiye'de çok uçuk fiyata satılacağını düşünüyorum ve kısa bir süre içinde geleceğini düşünmüyorum.

Ne gibi bir sorun.

Türkiye'de çok uçuk fiyata satılacağını düşünüyorum ve kısa bir süre içinde geleceğini düşünmüyorum.
Aslında sorun değilde yurt dışından alınan telefonlar sürekli devlet tarafında kitleniyor o yüzden

Aslında sorun değil de yurt dışından alınan telefonlar sürekli devlet tarafında kilitleniyor o yüzden.

Server kayıtlı olduğu için bir sorun olacağını sanmıyorum. Zaten satıcı böyle durumlar için garanti sunuyor. 30 bine alınacak bir cihaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…