Google Pixel 9 Pro XL vs Honor Magic 6 Pro

selo_baba

Megapat
Daha fazla  
Genel kullanım için sizce hangisi?

Pixel alırsam yurt dışı alacağım hocam fakat bu Tensor G4 işlemci için bir hayli olumsuz yorum var. Aslında işlemci güçleri konusunda bazen abartıldığını düşünüyorum. Örneğin diyorlar ki birisi antutu'da 2m puan alıyor diğeri 1.9m (bu iki telefon için demiyorum, rastgele örnek verdim.) Ancak insan yine de güçlü bir işlemci istiyor. Pixel bir iPhone kadar akıcıymış okuduğum yorumlarda böyle belirtiyorlar. Son olarak da Pixel'in batarya konusunda zayıf olduğunu belirtiyorlar. Yani bir türlü karar veremedim.

bu Tensor G4 işlemci için bir hayli olumsuz yorum var. Aslında işlemci güçleri konusunda bazen abartıldığını düşünüyorum.
Yani diğer amiral gemilerine göre çok kötü. Gündelik kullanım için sana yeter.

Pixel bir iPhone kadar akıcıymış okuduğum yorumlarda böyle belirtiyorlar
Saf Android arayüzü olduğu için stabil evet.

Son olarak da Pixel'in batarya konusunda zayıf olduğunu belirtiyorlar.
İşlemci verimsiz bir işlemci o yüzden öyle.

Yani diğer amiral gemilerine göre çok kötü. Gündelik kullanım için sana yeter.

Saf Android arayüzü olduğu için stabil evet.

İşlemci verimsiz bir işlemci o yüzden öyle.
Telefonu aldığım zaman en az 5 yıl kullanıyorum hocam öyleyse Honor veya Samsung üzerinden ilerleyeyim. Teşekkürler.

Tabii ki de pixel 9 pro hem ilk güncellemeler ona geliyor hem de saf android. Ama şuan için imei repair yolu yok mecbur kayıt ettirmen lazım.

Tabii ki de pixel 9 pro hem ilk güncellemeler ona geliyor hem de saf android. Ama şuan için imei repair yolu yok mecbur kayıt ettirmen lazım.
Var hocam ama dediğim gibi işlemcisi, bataryası düşündürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…