Google Pixel 9a Tasarımı Sızdı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Google Pixel 9a

Google Pixel 9a modelinin önümüzdeki günlerde tanıtılması bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda telefonun CAD tabanlı görselleri ortaya çıkmıştı. Bugün ise cihazın gerçekte çekilen fotoğrafları sızdırıldı. Arka panel tasarımı, Google Pixel modellerinin 2024 trendini takip edecek ve kameralar oval bir adanın içinde konumlandırılacak. Teknik özellik tarafında Google Pixel 9a, bizi 8 GB RAM ile eşleştirilmiş Tensor G4 yongasıyla […]

Devamı: Google Pixel 9a Tasarımı Sızdı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Eki Görüntüle 2369633

Mecazen öyle dedim ama kameraları çirkin gözüküyor bence.

Bence bu Google'ın imza tasarımı gibi oldu:
Örnek olarak son üç baz pixel modelinin arka tasarımları.
Pixel 7:

m_google-pixel-7-18.png

Pixel 8:

m_google-pixel-8-5.png

Pixel 9:

m_google-pixel-9-13.png

Bu tasarım artık klasikleşmiş gibi aynı Apple ve Samsung'un şu tasarımlar gibi:
Apple iPhone Pro Max modelleri:
(Örnek olarak iPhone 16 Pro Max kullanılmıştır.)

images.jpeg

Samsung Galaxy s/galaxy s Plus modelleri:
(Örnek olarak S24+ kullanıldı.)

images (1).jpeg

Samsung Galaxy s Ultra modelleri:
(Örnek olarak S24 Ultra kullanıldı.)

unnamed.png

Yani demek istediğim markalar artık güzellikten çok hatırlanmaya oynuyor bence.
Çünkü az önce gösterdiğim tasarımları uzaktan görseniz markayı direkten anlarsınız.
Markaların amacı da bu bence.

Pixel 9A modelinde telefoto lens bulunmayacak. Sadece geniş açı ve ana kamera. Bu yüzden 2 kameraya sahip ama 3 kamera da lazım. Zoom yaparken kaliteyi ciddi oranda etkiliyor.

Pixel'in a serisi Samsung'un FE veya iPhone SE serisine denk gibi. Yani illaki bir yerlerden (ekran kamera veya destek süresi) kısmaları lazım ki düz pixel modeli de satsın.

Pixel'in a serisi Samsung'un FE veya iPhone SE serisine denk gibi. Yani illaki bir yerlerden (ekran kamera veya destek süresi) kısmaları lazım ki düz pixel modeli de satsın.
Bu konu hakkında bir şey demek istemedim k. 3 kameranın gerekli olduğunu söylemek istedim. Yani 2 kamerayla telefon yapılabiliyormuş demek istedi sanırım yorumunu yanıtladığım kişi onunla ilgili yorum yaptım.

Bu konu hakkında bir şey demek istemedim k. 3 kameranın gerekli olduğunu söylemek istedim. Yani 2 kamerayla telefon yapılabiliyormuş demek istedi sanırım yorumunu yanıtladığım kişi onunla ilgili yorum yaptım.

Evet o konuda haklısınız aslında S24 FE'de bile 3 kamera var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı