Google pixel buds Pro vs JBL tour Pro 2

Malk0ç0ğlu

Kilopat
Selam bu kulaklığı almak istiyorum dil çevirisi için sizce alınır mı? Sadece dil çevirisi için iş görür mü?

Aramızda kullanan var mı? YouTube'da aradım bulamadım translate özelliğini.

Dil çevirisi işe yaramaz telefonda el ile yapılır zayıf derseniz çevirisi o zaman JBL tour Pro 2 ile kıyaslarsak sizce hangisi?

Teşekkür ederim.

İkisinden herhangi birini
Burada danışmak için sordum cevap gelmedi yabancı forumlar da verilen cevaplar da yetersiz kalınca Her ikisini de aynı anda aldım pixel buds tek defada 9 saat ve üstü kesintisiz şarjı gidiyor pc vb oyun konsollarında herhangi bir gecikme vb sorun yaşamadım.

Dil çevirisi kullanılan cihazdan cihaza değişiyor Rog serisi cihazlarımda hantal kalırken Pixel 8 pro ve Pixel 9 Pro XL 'da 0 gecikmesiz görevini yerine getirdi fakat dil translate google pixel ile kullanılınca yapay zeka ile yardımcı olabilir ben sırf japonca ve çince için almıştım bulunduğum yerde bazı işleri halletmek için.. Pixel buds pro 2 kullanıyorum çeviri işinde o ayrı bir seviyede yani imkanınız varsa Pixel buds pro 2 öneririm. (cihazlardaki yapay zeka farklarından kaynaklı hızlı ve doğru çeviri yapabiliyor olabilir yani kullanılan telefon cihazınında biraz etkisi var gördüğüm kadarıyla.)

Jbl tour pro 2 sırf ekranı hoşuma gittiği için dikkatimi çekmişti daha önce JBL marka cihaz kullanmadığım için pek yorum yapamayacağım. fakat anc pek kötü sayılmaz ama ambient voice ile herhangi bir ortamda biri ile konuşurken ya da müzik dinlerken sokaktan gelen sesleri de arkadan rahatsız etmeden duyabilirsiniz. Yalnız bu cihazda Kulaklıklardan bazılarından bazen ses gelmeme kendi kendine ses açıp kısma sorunu yaşayanlar çok benim şahsi görüşüm ekranı ve bahsettiğim ambient voice hariç pek bir numarası yok malzemesi vb tutuş vb hissiyat iyi dğeil belkide sürekli üst seviye kulaklıklar aldığım için olabilir ama yinede ilk ve son defa JBL cihazı almış oldum bir daha asla almam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı