Krieger45 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Dedektifi 21 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar, bu marka telefonlar nasıldır, Türkiye'de satılıyor mu, tavsiye edilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2023
5 542072 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.850 Çözümler 10 21 Temmuz 2023 #2 Krieger45 dedi: Arkadaşlar, bu marka telefonlar nasıldır, Türkiye'de satılıyor mu, tavsiye edilir mi? Genişletmek için tıkla... Türkiye'de satılmıyor. Tavsiye de etmem şahsen. Bir arıza olsa danışabileceğin yer yok.
Krieger45 dedi: Arkadaşlar, bu marka telefonlar nasıldır, Türkiye'de satılıyor mu, tavsiye edilir mi? Genişletmek için tıkla... Türkiye'de satılmıyor. Tavsiye de etmem şahsen. Bir arıza olsa danışabileceğin yer yok.
Krieger45 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Dedektifi 21 Temmuz 2023 #3 542072 dedi: Türkiye'de satılmıyor. Tavsiye de etmem şahsen. Bir arıza olsa danışabileceğin yer yok. Genişletmek için tıkla... Samsung A73 almayı düşünüyorum malum ekonomik şartlardan dolayı. Tavsiye eder misiniz ?
542072 dedi: Türkiye'de satılmıyor. Tavsiye de etmem şahsen. Bir arıza olsa danışabileceğin yer yok. Genişletmek için tıkla... Samsung A73 almayı düşünüyorum malum ekonomik şartlardan dolayı. Tavsiye eder misiniz ?
3 372328 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.335 Çözümler 11 21 Temmuz 2023 #4 B Krieger45 dedi: Samsung A73 almayı düşünüyorum malum ekonomik şartlardan dolayı. Tavsiye eder misiniz ? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz ne kada?
B Krieger45 dedi: Samsung A73 almayı düşünüyorum malum ekonomik şartlardan dolayı. Tavsiye eder misiniz ? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz ne kada?
Krieger45 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Dedektifi 21 Temmuz 2023 #5 372328 dedi: B Bütçeniz ne kada? Genişletmek için tıkla... 20 bin Öğrenci olduğum bütçeyi kesmek zorundayım maalesef.
372328 dedi: B Bütçeniz ne kada? Genişletmek için tıkla... 20 bin Öğrenci olduğum bütçeyi kesmek zorundayım maalesef.
B BerkayBilgin1 Kilopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 393 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #6 Türkiye'de resmi distribütörü olsa alacağım 2 telefondan biridir kendisi (diğeri Oneplus) sırf saf ve hızlı güncelleştirme destekli android için bile alınır ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Google One avantajlarını da hediye olarak veriyor.
Türkiye'de resmi distribütörü olsa alacağım 2 telefondan biridir kendisi (diğeri Oneplus) sırf saf ve hızlı güncelleştirme destekli android için bile alınır ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Google One avantajlarını da hediye olarak veriyor.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #7 Krieger45 dedi: 20 bin Öğrenci olduğum bütçeyi kesmek zorundayım maalesef. Genişletmek için tıkla... 20 kağıt varsa S21 FE bak, oyun ve performans önemliyse Poco F5 bak. 20 kağıda A73 almak israf olur. Google Pixel serisi fena değil ama TR'de satışı yok, o sebeple tercih edilmemeli.
Krieger45 dedi: 20 bin Öğrenci olduğum bütçeyi kesmek zorundayım maalesef. Genişletmek için tıkla... 20 kağıt varsa S21 FE bak, oyun ve performans önemliyse Poco F5 bak. 20 kağıda A73 almak israf olur. Google Pixel serisi fena değil ama TR'de satışı yok, o sebeple tercih edilmemeli.
Krieger45 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Dedektifi 21 Temmuz 2023 #8 T21 dedi: 20 kağıt varsa S21 FE bak, oyun ve performans önemliyse Poco F5 bak. 20 kağıda A73 almak israf olur. Google Pixel serisi fena değil ama TR'de satışı yok, o sebeple tercih edilmemeli. Genişletmek için tıkla... Oyun ve kamera ön planda tutuyorum, hangisi en iyisi ?
T21 dedi: 20 kağıt varsa S21 FE bak, oyun ve performans önemliyse Poco F5 bak. 20 kağıda A73 almak israf olur. Google Pixel serisi fena değil ama TR'de satışı yok, o sebeple tercih edilmemeli. Genişletmek için tıkla... Oyun ve kamera ön planda tutuyorum, hangisi en iyisi ?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #9 Krieger45 dedi: Oyun ve kamera ön planda tutuyorum, hangisi en iyisi ? Genişletmek için tıkla... Poco F5 alırsan kameradan ödün vermen gerekecek, S21 FE alırsan da performans ve bataryadan feragat etmen gerekecek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Krieger45 dedi: Oyun ve kamera ön planda tutuyorum, hangisi en iyisi ? Genişletmek için tıkla... Poco F5 alırsan kameradan ödün vermen gerekecek, S21 FE alırsan da performans ve bataryadan feragat etmen gerekecek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 542072 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.850 Çözümler 10 21 Temmuz 2023 #10 Krieger45 dedi: Oyun ve kamera ön planda tutuyorum, hangisi en iyisi ? Genişletmek için tıkla... S21 FE al derim.
Krieger45 dedi: Oyun ve kamera ön planda tutuyorum, hangisi en iyisi ? Genişletmek için tıkla... S21 FE al derim.