The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.276 Makaleler 49 Çözümler 12 5 Ekim 2023 #1 Bu durumu anlamış değilim. Kennisgeving voor omleiding Burada anlatıyor. Ama niye gelmiyor. Etrafımda dediğim o zaman Pixel'i bilen yok. Peki neden böyle? İyi Sosyaller.
Bu durumu anlamış değilim. Kennisgeving voor omleiding Burada anlatıyor. Ama niye gelmiyor. Etrafımda dediğim o zaman Pixel'i bilen yok. Peki neden böyle? İyi Sosyaller.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.026 Çözümler 49 5 Ekim 2023 #2 The Tribal Chief dedi: Bu durumu anlamış değilim. Kennisgeving voor omleiding Burada anlatıyor. Ama niye gelmiyor. Etrafımda dediğim o zaman Pixel'i bilen yok. Peki neden böyle? İyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de bunu üstlenen Türk firma veya kendi firmaları yok sanırım.
The Tribal Chief dedi: Bu durumu anlamış değilim. Kennisgeving voor omleiding Burada anlatıyor. Ama niye gelmiyor. Etrafımda dediğim o zaman Pixel'i bilen yok. Peki neden böyle? İyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de bunu üstlenen Türk firma veya kendi firmaları yok sanırım.
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 5 Ekim 2023 #3 Nexus 5, üzümlü kekim
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 5 Ekim 2023 #4 Zaten çok az ülkede var, kendi tercihleri sanırım.
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.400 Çözümler 6 5 Ekim 2023 #5 Belli basli gelismis ulkelerde var sadece. Sony gibi satislarinin dusuk kalacaklarini bildiklerinden getirmiyorlardir.
Belli basli gelismis ulkelerde var sadece. Sony gibi satislarinin dusuk kalacaklarini bildiklerinden getirmiyorlardir.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.276 Makaleler 49 Çözümler 12 5 Ekim 2023 #6 Sizce kalitesi nasıl? Kullanmadan belli olmaz ama özelliklerine bakarak bir şey dersek nasıl olur?
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.026 Çözümler 49 5 Ekim 2023 #7 Big Sumak dedi: Belli basli gelismis ulkelerde var sadece. Sony gibi satislarinin dusuk kalacaklarini bildiklerinden getirmiyorlardir. Genişletmek için tıkla... Evet, Türkiye'ye firma açtırıp az gelir edeceklerse neden yapsınlar zaten? Bu yüzden belli başlı ülkelerde var. Ayrıca böyle birşey buldum: Google Pixel Product availability in Turkey - Google Pixel Community
Big Sumak dedi: Belli basli gelismis ulkelerde var sadece. Sony gibi satislarinin dusuk kalacaklarini bildiklerinden getirmiyorlardir. Genişletmek için tıkla... Evet, Türkiye'ye firma açtırıp az gelir edeceklerse neden yapsınlar zaten? Bu yüzden belli başlı ülkelerde var. Ayrıca böyle birşey buldum: Google Pixel Product availability in Turkey - Google Pixel Community
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.276 Makaleler 49 Çözümler 12 5 Ekim 2023 #8 DarkMen dedi: Evet, Türkiye'ye firma açtırıp az gelir edeceklerse neden yapsınlar zaten? Bu yüzden belli başlı ülkelerde var. Genişletmek için tıkla... Az gelir elde edecek olursa niye Google ve Google'ın ürünleri bizim ülkemizde var?
DarkMen dedi: Evet, Türkiye'ye firma açtırıp az gelir edeceklerse neden yapsınlar zaten? Bu yüzden belli başlı ülkelerde var. Genişletmek için tıkla... Az gelir elde edecek olursa niye Google ve Google'ın ürünleri bizim ülkemizde var?
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.026 Çözümler 49 5 Ekim 2023 #9 The Tribal Chief dedi: Az gelir elde edecek olursa niye Google ve Google'ın ürünleri bizim ülkemizde var? Genişletmek için tıkla... Hocam, ben tüm Google'ı kastetmedim, sadece Pixel için dedim.
The Tribal Chief dedi: Az gelir elde edecek olursa niye Google ve Google'ın ürünleri bizim ülkemizde var? Genişletmek için tıkla... Hocam, ben tüm Google'ı kastetmedim, sadece Pixel için dedim.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.276 Makaleler 49 Çözümler 12 5 Ekim 2023 #10 DarkMen dedi: Hocam, ben tüm Google'ı kastetmedim, Sadece Pixel için dedim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Ama telefonun vermeyen ülkeye neden hizmet verdiğini anlamadım. Zaten Google bize hizmet vermeyi keserse Türkiye'de çalkalanma olur.
DarkMen dedi: Hocam, ben tüm Google'ı kastetmedim, Sadece Pixel için dedim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Ama telefonun vermeyen ülkeye neden hizmet verdiğini anlamadım. Zaten Google bize hizmet vermeyi keserse Türkiye'de çalkalanma olur.